Unifty lanceert UNT token om de creator economie een vliegende start te geven

Door:
op aug 3, 2021
  • Nieuwe token wordt gebruikt voor services, dApps, vergoedingen en nieuwe functies.
  • Het dual token model geeft NFT makers en enthousiastelingen de controle.
  • NIF houders kunnen hun tokens inzetten in ruil voor passieve distributie van het nieuwe UNT token.

Unifty, een pionier en leider in het maken van NO-Code NFT, heeft aangekondigd dat het vandaag zijn dual token lanceert, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het zal voor iedereen beschikbaar zijn op de officiële website via NIF Token staking. Het NIF token zal uitsluitend worden gebruikt voor stemrechten voor voorstellen en bestuursdoeleinden, terwijl het UNT token zal dienen als het utility token van het hele ecosysteem. Het zal worden gebruikt om services te implementeren, dApps (gedecentraliseerde applicaties) te gebruiken, vergoedingen te betalen en functies te ontgrendelen.

Een nieuw, door de gemeenschap bestuurd dual token model en andere nieuwigheden

Het dual token model geeft NFT makers en enthousiastelingen de controle over alle besluitvorming van Unifty, wat een nieuw tijdperk inluidt. Het sluit aan bij de kernwaarden van Unifty: 100% decentralisatie, 100% platform agnosticisme en 100% contracteigendom voor makers.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Op de vernieuwde site van het Unifty team, www.unifty.com, kunnen mensen op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, zoals het unieke dual token model. Dit model scheidt nut en governance en versterkt het netwerk van belanghebbenden en de gemeenschap van het platform op nieuwe manieren. De site stelt mensen ook in staat meer te leren over het Unifty ecosysteem en toegang te krijgen tot een voortdurend groeiende verzameling dApps, services en tools.

Markus Bopp, CTO van Unifty, verklaarde:

“Decentralisatie zou altijd het antwoord moeten zijn in crypto. Misschien niet meteen aan het begin, wanneer het project nog jong is en het succes ervan sterk afhankelijk is van een goede uitvoering en de visie van het oprichtende team, maar het zou het uiteindelijke doel moeten zijn. Dit is de reden waarom ik ongelooflijk enthousiast ben om het Unifty Community Governance project te lanceren en in staat te zijn om ‘het woord te voeren’. De Unifty gemeenschap is geweldig en we hebben ons succes aan hen te danken, het is niet meer dan normaal om ze de controle te geven die ze verdienen.”

Houders van NIF tokens kunnen deelnemen aan het bestuur en stemmen over subsidies of voorstellen. De bestuursvoorstellen die door het netwerk zijn opgenomen, omvatten intern bestuur, toekenning, kluis en algemene resoluties. Ze hebben betrekking op voorstellen die betrekking hebben op het wijzigen van slimme contractparameters die verband houden met een bepaalde subsidie en de munt en distributie van UNT via subsidies of activiteiten zoals liquiditeitsmining.

Gebruik en voordelen van NIF en UNT tokens

Naast deelname aan het bestuur, kunnen NIF houders hun tokens inzetten in ruil voor passieve distributie van het nieuwe UNT token. UNT maakt een duidelijk onderscheid tussen de functies van nut en governance in het hele ecosysteem en kan worden gebruikt om netwerkkosten en slimme contractimplementaties te betalen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld