De blockchain-services van EY worden geïntegreerd met Polygon

Door:
op sep 14, 2021
  • EY heeft onlangs zijn samenwerking aangekondigd met Polygon.
  • Volgens wat bekend is, zal Polygon het bedrijf helpen zijn blockchain-services te verbeteren.
  • Door hun krachten te bundelen kunnen zij de dienstverlening van EY veel sneller en veel goedkoper maken.

Volgens de recente aankondiging is EY zojuist een samenwerking aangegaan met Polygon (MATIC/USD) om zijn op blockchain gebaseerde diensten te verbeteren. Het bedrijf heeft verschillende belangrijke producten, waaronder de EY OpsChain en de EY Blockchain Analyzer. Beide zullen als resultaat van het partnerschap worden geïntegreerd met Polygon, waardoor hun transacties aan Ethereum kunnen worden vastgelegd door middel van zijketens.

EY benadrukte dat haar klanten dankzij de nieuwe deal een aantal voordelen zullen ervaren, waaronder een aanzienlijk betere transactiedoorvoer, betere afwikkelingstijden en meer voorspelbare vergoedingen. Niet alleen dat, maar de samenwerking met Polygon biedt ook toestemming, private, optimistische rollup-ketens.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Zoals sommigen misschien al weten, zijn rollup-ketens Layer 2 schaaloplossingen die betere beveiliging en grotere efficiëntie bieden in vergelijking met transacties die worden uitgevoerd op het mainnet van Ethereum. Dit zal de efficiëntie en bruikbaarheid van het project voor de klanten aanzienlijk verhogen. Paul Brody, Global Blockchain Leader van EY, verklaarde dat het werken met Polygon EY teams ook in staat zal stellen een krachtige nieuwe set tools te gebruiken die bedoeld zijn om transacties te schalen.

Niet alleen dat, maar het zal de inspanningen van het project om te integreren op het openbare Ethereum mainnet verbeteren.

De samenwerking was ook een groot succes voor Polygon, wat de mede-oprichter van Polygon, Sandeep Nailwal, onmiddellijk herkende. Hij prees de toewijding van EY aan het ecosysteem van Ethereum, maar ook de openheid voor technologische standaarden.

De verwachting is dat steeds meer bedrijven op zoek zullen gaan naar schaaloplossingen voor Ethereum, aangezien de hoge kosten het probleem blijven op het mainnet, ondanks de recente upgrade die tokenverbranding introduceerde en de kosten aanzienlijk verlaagde. Op dit moment zijn ze nog steeds te hoog en naarmate de adoptie voortduurt, zullen ze waarschijnlijk alleen maar erger worden.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld