COTI geeft nieuwe stablecoin uit voor Cardano ecosysteem

Door:
op sep 27, 2021
  • COTI zal latentie, kosten en risicoproblemen oplossen.
  • Het implementeert particuliere, betaalbare, schaalbare, DAG gebaseerde infrastructuur.
  • Het Djed stablecoin protocol handhaaft stabiele prijzen door middel van slimme contracten.

Tijdens de Cardano (ADA/USD) Summit kondigde oprichter Charles Hoskinson aan dat COTI de officiële uitgever zou zijn van een nieuwe stablecoin voor het Cardano systeem, gebaseerd op het Djed protocol, vernam Invezz uit een persbericht. Cardano is een van de grootste blockchain platforms ter wereld met de op twee na grootste marktkapitalisatie op de cryptomarkt.

COTI is ontworpen om de DeFi- en CeFi-uitdagingen aan te gaan

COTI is een volledig ‘finance on the blockchain’ ecosysteem, gericht op het oplossen van problemen die typisch zijn voor gecentraliseerde financiën, zoals latentie, vergoedingen, risico’s en gedecentraliseerde financiën (complexiteit, verstopping, vergoedingen, enz.) Het doet dit door een nieuw type te implementeren van op DAG gebaseerde infrastructuur en basisprotocol dat privé, betaalbaar, schaalbaar, inclusief, snel en financieel geoptimaliseerd is.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Charles Hoskinson, CEO van IO Global zei:

“De Djed stablecoin zou een game changer kunnen zijn in de crypto ruimte, aantrekkelijk voor een geheel nieuw publiek in een tijd waarin de industrie al een astronomische groei doormaakt. Djed deelt onze toewijding aan formele verificatie, wat een robuuste methode aantoont om de prijsvolatiliteit van cryptomarkten te bestrijden. COTI is al lange tijd partner van het Cardano ecosysteem, het is geweldig om hen aan boord te hebben met deze nieuwe onderneming.”

Djed behoudt reserve van basismunten terwijl gebruikers munten kunnen minten en verbranden

Het Djed stablecoin protocol handhaaft stabiele prijzen door gebruik te maken van slimme contracten. Het algoritmische ontwerp omvat slimme contractprogrammering om ervoor te zorgen dat de stablecoin DeFi transacties ondersteunt. Djed werkt door een basismuntreserve aan te houden, terwijl gebruikers zowel stablecoins als reservecoins kunnen slaan en branden. De makers delen plannen om Djed mogelijk op Cardano te implementeren om stablecoins te genereren. Deze benadering zou de gebruikskosten van het Cardano netwerk (transactiekosten) betalen via een modus van het type “Babel vergoedingen”.

Shahaf Bar-Geffen, CEO van COTI Group, verklaarde:

“Het stablecoin ecosysteem is de afgelopen jaren enorm volwassen geworden. Blockchain deelnemers gebruiken stablecoins om dagelijkse transacties uit te voeren, omdat ze ervoor zorgen dat geldwaarde naadloos kan worden uitgewisseld, ongeacht de locatie van de afzender en ontvanger. Ik geloof dat het toevoegen van de op Djed gebaseerde stablecoin aan de Cardano blockchain de manier waarop transacties op het platform worden afgewikkeld aanzienlijk zal verbeteren.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld