EnjinStarter werkt met Enjin om ecosysteemgroei te stimuleren

Door:
op okt 5, 2021
  • Het acceleratorprogramma van EnjinStarter faciliteert blockchain integratie van games.
  • Partners van Enjin zijn onder meer CoinGecko en Microsoft.
  • Het platform heeft een scoutprogramma om projecten te identificeren en naar het platform te brengen.

EnjinStarter en Enjin (ENJ/USD) hebben volgens een persbericht een strategisch partnerschap aangekondigd om de groei van het Enjin ecosysteem te versnellen. EnjinStarter helpt apps en games gebruik te maken van Enjin’s NFT infrastructuur en technologie. Meer specifiek is er Efinity, een toekomstige op Polkadot (MATIC/USD) gebaseerde NFT parachain en de gasvrije JumpNet blockchain.

Het acceleratorprogramma van EnjinStarter faciliteert blockchain-integratie van games

Met een startinvestering van Enjin zal het lanceerplatform de acceptatie van de infrastructuur van Enjin helpen versnellen. Het virtuele acceleratorprogramma van EnjinStarter faciliteert blockchain integratie van games, marketingstrategieën, het genereren van inkomsten en strategische ondersteuning en advies voor community building.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Prakash Somosundram, CEO van EnjinStarter, zei:

We delen de visie van Enjin voor blockchain games en de metaverse, en we zijn verheugd om nauw samen te werken met het team om adoptie in hun ecosysteem te bevorderen. De roadmap die voor ons ligt is ambitieus, opwindend en zal het spel veranderen voor Enjin adopteerders en blockchain games als geheel. We zijn vereerd om een kleine rol te spelen in het samenbrengen van de gemeenschap door middel van onze projectversnelling en incubatie.

De partners van Enjin zijn onder meer Microsoft en CoinGecko

Enjin is sinds 2017 een leider in blockchain games en NFT’s. Het netwerk van partners en ontwikkelaars van het team die het Enjin platform voor NFT’s gebruiken, omvat CoinGecko, Microsoft en populaire play-to-earn games zoals Forest Knight. Het officiële adopternetwerk van het ecosysteem wordt ook ondersteund door het lanceerplatform.

Enjin CEO Maxim Blagov merkte op:

We ervaren een exponentiële groei in onze ontwikkelaarsgemeenschappen en we kijken ernaar uit om met EnjinStarter samen te werken in deze onderneming om een bloeiend ecosysteem van games op blockchain te bouwen.

EnjinStarter’s multi-level benadering van groei

EnjinStarter’s multi-level benadering van groei omvat een verkenningsprogramma om projecten te identificeren en naar het platform te brengen en een strategisch netwerk van belanghebbenden die werken met Skybridge 20 Ventures en vergelijkbare fondsen, allemaal bekende bouwers van wereldwijde ecosystemen, die betrokken waren bij EnjinStarter’s private investering.

NFT’s, cryptovaluta en andere digitale activa maken ook deel uit van de aanpak. Ze bieden spelers nieuwe manieren om waarde te creëren en over te dragen via NFT’s, vinden nieuwe manieren voor ontwikkelaars om hun games te financieren en helpen de echte waarde van hun in-game economieën te vergroten.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld