Terra (LUNA) prijsvoorspelling nu het een break-and-retest patroon vormt

Door:
op okt 5, 2021
  • De Terra prijs is iets teruggelopen nadat deze tot een recordhoogte was gestegen.
  • Het token heeft een break-and-retest patroon gevormd op de 4-uur grafiek.
  • We leggen uit waarom de prijs op korte termijn zou kunnen blijven stijgen.

De prijs van Terra (LUNA/USD) zweeft in de buurt van zijn hoogste punt ooit naarmate het ecosysteem zich uitbreidt en na de recente lancering van Columbus-5. Het LUNA token handelt op $ 45, wat iets onder het hoogste punt ooit van $ 49 ligt. Het token heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 17 miljard, waarmee het de 11e grootste cryptocurrency ter wereld is.

DeFi ecosysteem breidt uit

Terra is een blockchain project dat is gebouwd om uit te breiden. Tot op zekere hoogte lijkt het netwerk op Ethereum omdat het mensen helpt bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (DAPP’s). LUNA is als ETH, wat betekent dat het het oorspronkelijke token is voor het ecosysteem.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

In de afgelopen maanden is Terra van “niks” veranderd naar een van de grootste blockchain projecten ter wereld. Het heeft dit bereikt door meer ontwikkelaars in het ecosysteem aan te trekken. Gegevens verzameld door DeFi Llama laten bijvoorbeeld zien dat 8 DeFi platforms zijn gebouwd met behulp van zijn netwerk.

Hoewel het aantal van deze DeFi platforms kleiner is dan dat van andere projecten zoals Polygon en Avalanche, is de totale waarde vergrendeld (TVL) aanzienlijk hoger. DeFi platforms die in Terra zijn gebouwd, hebben een TVL van meer dan $ 11 miljard, waarmee het de op drie na grootste is na Ethereum, Binance en Solana.

De grootste DeFi platforms in Terra zijn Anchor, Lido, Mirror en TerraSwap. Deze vier hebben een TVL van meer dan $ 1 miljard, waarbij Anchor een dominantie heeft van ongeveer 38%.

Ook steeg de Terra prijs door de recente upgrade van Columbus-4 naar Columbus-5. Deze upgrade introduceerde verschillende belangrijke dimensies in zijn ecosysteem. Enkele van de belangrijkste wijzigingen die werden geïntroduceerd, waren het vereenvoudigen van de logica van de treasury module, het wisselen van dividend naar orakels en het stellen van prioriteiten voor mempools. Tegelijkertijd heeft Terra een subsidieprogramma van $ 150 miljoen gelanceerd om extra ontwikkelaars aan te trekken.

Terra prijsvoorspelling

Terra price

De 4-uur grafiek laat zien dat de LUNA prijs een break-and-retest patroon heeft gevormd. Dit gebeurde nadat de prijs boven de vorige all-time high van $ 44,57 was gesprongen. Vervolgens testte het dit niveau opnieuw, wat een bullish katalysator is.

Het bullish vooruitzicht wordt nog steeds ondersteund door de 25 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden, terwijl de Relatieve Sterkte Index (RSI) een bearish divergentiepatroon vormt. Daarom is er vanwege het break-and-retest patroon een mogelijkheid dat de prijs op korte termijn blijft stijgen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld