Q&A met Fran Strajnar, de oprichter van BUSTA

Door:
op okt 25, 2021
  • Twee kenmerken zijn configureerbare transactiebelasting en geautomatiseerde kosten.
  • BUSTA brengt de voordelen van transactiebelastingen naar alle tokens.
  • Tokenprojecten op BUSTA kunnen het swapvergoedingspercentage kiezen.

BUSTA, een GameFi platform gebouwd op de Binance Smart Chain, lanceerde vorige week de eerste volledig aanpasbare gedecentraliseerde beurs.

Twee typische kenmerken zijn configureerbare transactiebelasting en geautomatiseerde vergoedingsfunctionaliteit, die projecten de mogelijkheid geven om specifieke swapvergoedingen en distributie voor elk token te kiezen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Invezz praat met Fran Strajnar, oprichter van BUSTA, over de oplossingen die het platform biedt.

Veel CEX’s vermelden geen tokens met transactiebelastingen, omdat ze die belasting moeten overwegen telkens wanneer ze intern een opname verwerken of geld overboeken tussen portemonnees. Op welke manier is BUSTA hier de oplossing voor, simpel gezegd?

Fran Strajnar: BUSTA brengt de voordelen van transactiebelastingen naar alle vermelde tokens. In plaats van dat die functie zich op tokenniveau bevindt, wat later problemen veroorzaakt zoals notering op CEX’s, bevindt dit voordeel zich nu op het AMM-niveau, waardoor tokens vrij zijn van deze last en het slaan van standaard BEP-20 of ETC-20 tokens mogelijk wordt gemaakt.

DEX is een zeer dynamische ruimte, waarbij moordende concurrentie typerend is. Hoe wil BUSTA opvallen?

Strajnar: Nu we de eerste volledig aanpasbare AMM hebben ontwikkeld, is er weinig reden om tokenprojecten te vermelden op conventionele AMM’s, waar alle kosten naar de AMM token gaan. “Wij branden, jij verdient”.

Heeft BUSTA grote concurrenten in de ruimte?

Strajnar: Niemand heeft nog een aanpasbare AMM ontwikkeld. Onze concurrenten zijn in grote lijnen Sushi, Pancake en Uniswap en we streven ernaar om door innovatie marktaandeel te winnen. We beginnen pas.

BUSTA DEX is de eerste op de markt met een volledig aanpasbare AMM. Kun je wat details hierover geven?

Strajnar: Met een conventionele AMM kan iedereen elk token vermelden en van daaruit liquiditeit bieden / wat LP tokens verdienen. Met BUSTA DEX kunnen tokenprojecten ook alles vermelden wat ze willen en liquiditeit bieden, maar ze kunnen ook kiezen hoeveel de swapvergoeding % is en wat ze met die swapvergoeding moeten doen. We hebben enkele voorgeconfigureerde oplossingen zoals:

  • Automatisch branden
  • Auto lock-liquiditeit
  • Automatisch streamen naar de portemonnee/DAO adres van het project

Door te noteren op BUSTA DEX, kunnen tokens ook upgraden om een partnertoken te worden, wat betekent dat alle games die onze iGaming oplossing ontwikkelt, speelbaar worden met die partnertoken. Dit brengt onmiddellijke utility om third party tokens. Er zijn geen projecten vandaag dat een turnkey en self-service manier om het nut en de daling van het aanbod voor third party tokens te verhogen bieden.

Met BUSTA DEX kan elke token zijn eigen swapvergoeding kiezen en waarvoor die vergoeding wordt gebruikt, van opties zoals terugkeer naar Liquidity Pools (LP), automatisch branden van de token en meer. Wat betekent dit voor de gemiddelde gebruiker?

Strajnar: De gebruikerservaring is hetzelfde als die van andere DEX’s. Het enige dat het voor gebruikers betekent, is dat ze worden gestimuleerd om hun favoriete token op BUSTA DEX te verhandelen, omdat alle transacties daar ten goede komen aan het token dat ze hebben. Er is ook een ingebakken partnerprogramma waar ze een korting kunnen verdienen op alle transacties die ze doen op BUSTA DEX.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld