Drops lanceert NFT leenplatform om de liquiditeitskloof te overbruggen

By: Daniela Kirova
on okt 27, 2021
  • Drops NFT leenplatform helpt bij het creëren van een meer liquide markt.
  • Drops tokens dNFT en dTokens worden geleverd aan de permissieloze pools van het platform.
  • Op dit moment heeft het uitleenplatform een TVL van $6,2 miljoen.

Drops heeft vandaag haar NFT leenplatform gelanceerd, zo verneemt Invezz uit een persbericht. Het testnet markeert de eerste fase van de lancering van het mainnet. Door het mogelijk te maken dat metaverse items dienen als onderpand voor leningen, probeert het Drops NFT leenecosysteem de liquiditeitskloof in NFT markten te overbruggen.

De tweede fase van de lancering is een audit. Het mainnet wordt vrijgegeven in de derde en laatste fase. Elke NFT eigenaar die wil deelnemen, kan zich aanmelden. Vervolgens krijgen ze instructies over hoe ze kunnen deelnemen aan het Drops NFT Loans testnet.

Drops om een broodnodige liquiditeitsoplossing te bieden

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Nu NFT’s steeds populairder worden, is Drops goed gepositioneerd om de broodnodige liquiditeitsoplossingen te bieden door gebruik te maken van dit groeiende ecosysteem. Hun NFT leningsplatform helpt bij het creëren van een meer liquide markt door een manier te bieden om inactieve NFT’s te onderpanden.

Drops oprichter en CEO Darius Kozlovskis zei:

NFT’s zijn de afgelopen maanden het middelpunt van crypto discussies geworden. De laatste cryptomarkt crash onthulde echter onderliggende liquiditeitsproblemen in deze opkomende niche. Het Drops NFT leenmodel is ontworpen om liquiditeit in NFT markten te introduceren door de metaverse wereld te overbruggen met Decentralized Finance (DeFi). Daarbij zijn wij van mening dat NFT eigenaren meer waarde kunnen halen uit hun inactieve activa.

Drops om native tokens te gebruiken als NFT onderpand

Drops tokens dNFT en dTokens worden geleverd aan de permissieloze pools van het platform. Ze kunnen door NFT eigenaren worden gebruikt om schulden af te lossen of van de markten te lenen. Op dit moment heeft het uitleenplatform van Drops een totale waarde vergrendeld (TVL) van $ 6,2 miljoen. Naarmate meer en meer mensen lid worden van de Drops community, zal dit aantal waarschijnlijk toenemen.

Darius Kozlovskis voegde toe:

We zijn enthousiast over de toekomst van de metaverse gezien het potentieel ervan bij het bouwen van wereldwijde digitale gemeenschappen. Het Drops NFT leenplatform biedt een perfect startpunt om bij te dragen aan de groei van de metaverse. In de toekomst verwachten we meer DeFi mogelijkheden te integreren om de mainstream adoptie van NFT’s en digitale ecosystemen te ondersteunen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money