OpenSwap lanceert nieuwe Spot Price Queue functie

By: Daniela Kirova
on okt 27, 2021
  • Functie zorgt voor uitvoering van spotmarktprijzen voor cryptohandelaren.
  • Spot Price Queue gebruikt veilige orakels via het Secure Adapter Protocol.
  • Beperkte groepswachtrij beschermt deelnemers aan IDO's door totaal verlies te voorkomen.

De uitgebreide one-stop DeFi hub biedt de beste on-chain prijsstelling en multi-keten arbitrage en de handel zal de nieuwe Spot Prijs Queue functie in de week te starten vanaf 25 oktober, Invezz geleerd van een persbericht.

Het garandeert nulslippen en spotmarktprijsuitvoering voor cryptohandelaren, waardoor on-chain swaps worden getransformeerd. Daarentegen garandeert de standaard AMM architectuur meestal niet de uiteindelijke prijs van een transactie.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Bruce Chau, CEO van OpenSwap, zei:

On-chain transacties en AMM’s missen de flexibiliteit en keuze van gecentraliseerde beurzen. Het doel van OpenSwap is om deze inefficiënties in de DeFi ecosystemen op te lossen door nieuwe technologieën en concepten te introduceren, zoals onze liquiditeitswachtrijen, een manier om de flexibiliteit van orderboeken te introduceren zonder de bijbehorende transactiekosten.

Prijswachtrij gecreëerd voor paren met liquide off-chain spotmarkten

Spot Price Queue, die veilige orakels gebruikt via het Secure Adapter Protocol, is gemaakt voor tokenparen die al liquide off-chain spotmarkten hebben. Het protocol is een Oracle controllermodule die fungeert als een afdekking tegen front-running, manipulatie en onverwachte prijsstijgingen.

Opties voor twee soorten handelaren

Spot Price Queue biedt twee opties: een voor handelaren die de voorkeur geven aan low-time transacties en een andere voor degenen die hun positie snel moeten verlaten.

Wachtrij voor spotbereik

Met de eerste, Spot Range Queue, kunnen liquiditeitsverschaffers prijsklassen instellen om hun liquiditeit beschikbaar te stellen voor verkoop. De transacties die het faciliteert, zijn typerend voor handelaren met een hoog tijdsbestek die minder geïnteresseerd zijn in het vangen van de exacte boven- of onderkant dan in het algemeen gelijk hebben.

Prioriteitswachtrij zoeken

De laatste, Spot Priority Queue, voert transacties met één prijs uit volgens de prioriteit van de handelaar, die ze uitdrukken door de native token OSWAP uit te zetten. Het bedrag is recht evenredig met het aantal verkochte tokens met optimale uitvoeringsparameters zonder slippen, zolang er aan de andere kant van de wachtrij liquiditeit beschikbaar is.

Beperkte groepswachtrij

In de komende weken is OpenSwap van plan om een aantal andere wachtrijen vrij te geven, zoals Restricted Group Queue. Het beschermt deelnemers aan IDO’s (initiële DEX aanbiedingen) door totaal verlies door diefstal of het niet vermelden te voorkomen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money