OpenOcean presteert 69% van de tijd beter dan 1inch

Door:
op nov 1, 2021
Listen to this article
  • OpenOcean lanceert de Atlantic versie met verbeterd algoritme.
  • Geen afweging meer tussen de beste prijs van verschillende routes.
  • Opgewaardeerd intelligent routeringsalgoritme biedt snellere responstijden met betere tarieven.

OpenOcean presteerde 69% van de tijd beter dan 1inch voor de USD koers en de USD gasvergoeding. De vergelijking werd uitgevoerd met een testomvang van 1.949 tokenparen (3.898 testtransacties in totaal). OpenOcean deelde de volgende vergelijkingstabel met Invezz:

Handelsgrootte | 1inch beter | OpenOcean beter

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

$1,000                28.27%                  71.73%

$5,000               26.48%                  73.52%

$10,000            30.49%                  69.51%

$20,000            35.03%                  64.97%

Daarnaast kondigt OpenOcean de lancering aan van zijn Atlantic versie, met een verbeterd algoritme en verhoogde liquiditeitsbronnen. Deze hebben het platform een concurrentievoordeel gegeven ten opzichte van andere DEX aggregators, wat zorgt voor de beste prijzen, lagere gaskosten, minder slippen en geoptimaliseerde routering.

Geen prijs-route afweging meer

Met de lancering van de Atlantic versie zal er geen afweging meer zijn tussen de beste prijs van verschillende routes en de bijbehorende verhoging van de gastarieven. Atlantic Ocean houdt overal rekening mee en biedt de beste oplossingen door de route te kiezen met een maximaal totaalrendement.

Opgewaardeerd intelligent routeringsalgoritme

Het verbeterde intelligente routeringsalgoritme biedt snellere responstijden met betere tarieven. Verbeterde routes hebben geholpen om de gastarieven te verlagen. De Classic en Pro OpenOcean handelsterminals zullen worden uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies, zoals geavanceerde routevisualisatie.

Geen extra kosten

De Atlantic versie is gratis voor iedereen. Er zijn geen extra kosten. Transparante handel is gegarandeerd. Iedereen heeft toegang tot de API.

Aanvankelijk was de Atlantic upgrade gepland voor oktober 2021. Deze zal nu elke dag worden ingezet op Binance (BNB/USD) Smart Chain, Fantom (FTM/USD), Avalanche (AVAX/USD) en Polygon (MATIC/USD). Daarna zullen andere blockchains volgen.

OpenOcean maakt exponentiële groei door

Sinds de lancering in september 2020 heeft OpenOcean veel vooruitgang geboekt. Er worden meer dan 300.000 individuele actieve adressen op verhandeld en er zijn 10 netwerken geaggregeerd, evenals meer dan 45 beurzen. Ze lanceerden in juli hun eigen token, de OOE. De OpenOcean gemeenschap is exponentieel gegroeid.

Sinds het platform is gemaakt, heeft het enorme waarde opgeleverd voor handelaren en miljoenen dollars aan kosten bespaard. De upgrade naar de Atlantische Oceaan markeert zijn eenjarig jubileum.

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld