EOS: een slachtoffer van zijn eigen succes

Door:
op nov 3, 2021
Listen to this article
  • EOS Foundation is opgericht omdat EOS "niet langer kan vertrouwen op" Block.one.
  • EOS heeft in 2018 het record van $4,1 miljard opgehaald in een ICO.
  • Het bedrijf vormt nieuwe kernteams en ontwikkelt een op producten gebaseerde routekaart om vooruit te komen.

EOS (EOS/USD) CEO Yves La Rose noemde EOS een “vreselijke investering” en een “mislukking zoals het is” volgens een transcript van voorbereide opmerkingen bekeken door Invezz. De CEO bespreekt het verleden en de toekomst van het EOS blockchain protocol op woensdag, beschuldigt backer en voormalig ontwikkelaar Block.one voor de meeste van zijn ellende.

Rose voegt eraan toe dat de EOS Foundation intensiveert omdat EOS Block “niet langer kan vertrouwen op” Block voor begeleiding.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Pad voorwaarts: nieuwe teams, verdeling van subsidies en meer

De weg vooruit gaat gepaard met veel inspanning. Het omvat het vormen van nieuwe kernteams, het ontwikkelen van een roadmap op basis van nieuwe producten, het creëren en distribueren van subsidieprogramma’s en meer.

Block pleegde ‘nalatigheid en fraude’

Rose gaf toe dat de huidige en weinig benijdenswaardige toestand van EOS deels te wijten is aan successen uit het verleden, hoe contra-intuïtief het ook mag lijken. Het token bracht in 2018 het record van $ 4,1 miljard op in een ICO die in de loop van een jaar plaatsvond.

De CEO verklaarde:

Het is me heel duidelijk dat EOS het slachtoffer was van zijn eigen succes. De tokenverkoop voor EOS verbrijzelde en brak alle eerdere records in termen van ingezamelde fondsen. Dit bracht EOS in een positie om aan extreme verwachtingen te voldoen, aangezien het extreme bedragen ophaalde. Op dit moment is de consensus van de meerderheid van de tokenhouders die ik spreek, binnen en buiten EOS, dat Block.one bewust een verkeerde voorstelling van zaken heeft gegeven over hun capaciteiten en dit komt neer op nalatigheid en fraude.

Rose is van mening dat de EOS Foundation in een positie is om Block.one te vervangen als een organisatie die ondersteuning en begeleiding biedt. Hierdoor kan het project weer groeien. Rose richtte de stichting in augustus op nadat ze in mei was afgetreden als CEO van EOS Nation, een infrastructuurprovider voor het protocol.

De CEO van EOS bleef Block aanvallen. In de opmerkingen staat:

Wat we ervaren is een verschuiving, waarbij de EOS gemeenschap zichzelf in een positie plaatst om van Block.one af te stappen, ze in wezen uit elkaar halen. Tot deze formele verschuiving plaatsvindt, zal Block.one gewoon doorgaan met het afzwakken van EOS.

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld