Ad

Q&A met Paul Sokolov, de CEO van Guarda Wallet

Door:
op Nov 5, 2021
Listen
  • Guarda is erop gericht om validator te worden voor verschillende digitale activa.
  • Gebruikers kunnen crypto kopen, ruilen, inzetten, delegeren, verzenden en ontvangen.
  • Guarda is superhandig voor zowel beginners als ervaren cryptoliefhebbers.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Guarda Wallet is een veilige crypto portemonnee waarmee gebruikers Bitcoin, Ethereum en duizenden andere activa kunnen inzetten, wisselen, verdienen en kopen. Momenteel richten ze zich op het vergroten van de ondersteuning voor ingezette activa in Guarda Wallet en Guarda wordt validators voor verschillende activa.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Guarda wil ook de ultieme one-stop-oplossing worden voor cryptobeheer. Ze hebben crypto-leningen toegevoegd. Invezz praat met CEO Paul Sokolov over deze en andere prioriteiten van zijn bedrijf.

Guarda biedt steeds meer ondersteuning voor het staken van activa. Wat houdt het proces in om validator te worden voor verschillende activa?

Het hangt eigenlijk echt af van het netwerk waaraan we deelnemen, aangezien de consensusalgoritmen van netwerk tot netwerk verschillen. Over het algemeen vereist het het opzetten van een knooppunt met alle benodigde instellingen, soms moet u de goedkeuring van de netwerkstichting krijgen om een validator te worden.

In de meeste gevallen is er een aantal munten nodig om validator te worden. Soms zijn er meer vereisten, zoals ‘uw eigen inzet moet x% van de totale node inzet zijn’ enzovoort.

U moet ervoor zorgen dat je node stabiel is en geen blokken mist, zodat je de blokbeloningen ontvangt en deze kunt delen met stakers. Zorg er ook voor dat er geen downtime/dubbele ondertekening is.

Guarda heeft als doel een ‘one-stop shop’ te worden voor cryptobeheer. Welke maatregelen neemt u in die richting? Wat zijn de grootste uitdagingen waar u voor staat en hoe kunnen deze worden overwonnen?

Ja, dat klopt. Welnu, zoals u waarschijnlijk weet, is de lijst met functies en services die op Guarda worden ondersteund vrij uitgebreid. Naast het basisbeheer kun je al veel met je crypto doen: u kunt ook crypto kopen, ruilen, inzetten, delegeren, verzenden en ontvangen naar multisignature-adressen en slimme contracten; u kunt uw eigen tokens uitgeven en tokens lenen.

In de toekomst zullen er nog meer dingen zijn die u met uw bezit kunt doen, houd ons in de gaten voor meer informatie! Wat de uitdagingen betreft, geloof ik dat een van de grootste uitdagingen is dat een zeer klein aantal mensen weet en daadwerkelijk begrijpt wat cryptocurrency is en wat de blockchain is. Het kan moeilijk zijn om sommige cryptodiensten te gebruiken als u de basiszaken niet kent.

Maar we werken al aan dit probleem – er is een sectie op onze website waar u meer te weten kunt komen over blockchain en verschillende crypto’s – hoe het allemaal in het algemeen werkt, hoe u onze diensten kunt gebruiken en meer. Daarnaast doen we ons best om Guarda superhandig te maken voor zowel beginners als ervaren cryptoliefhebbers.

Ik ben er vrij zeker van dat zodra mensen een beter begrip krijgen van de voordelen van crypto, we een aanzienlijke groei zullen zien in de acceptatie van blockchain/crypto.

Daarnaast focust u op integratie tussen DeFi en traditionele financiële producten. Crypto leningen zijn een van uw meest recente aanbiedingen. Kun je wat details over hen geven? Wat is de ontvangst van klanten tot nu toe?

Zeker wel. Het werkt dus vrij eenvoudig. U kunt gemakkelijk USDT of USDC lenen door uw crypto als onderpand achter te laten. U hoeft alleen maar te kiezen welke crypto u als onderpand wilt gebruiken, het uitbetalingsadres en het onderpandbedrag te selecteren. U ontvangt USDT/USDC na de transactiebevestiging.

Het onderpand wordt u toegestuurd nadat u de lening hebt afbetaald. Met deze service kunt u zonder gedoe 10% APR krijgen, u hoeft niet eens KYC procedures en controles te doorlopen, zoals bij andere services. Meer informatie leest u hier: https://guarda.com/loans/.

De release van Guarda betaalpassen komt eraan. Welke voordelen bieden uw kaarten de consument? Wat zijn enkele voordelen van een kaart met het Visa/Mastercard merk? Heeft u unieke functies die uw concurrenten niet bieden?

Allereerst het nut. Samengevat, het zal een superhandige manier zijn om aankopen te doen, omdat gebruikers nergens over hoeven na te denken. Ze zullen alles kunnen kopen wat ze willen, zelfs in een plaatselijke winkel met crypto zonder de noodzaak om crypto om te zetten naar FIAT – alle operaties zullen door ons en onze partners worden afgehandeld.

Guarda heeft onlangs een verwijzingsprogramma geïntroduceerd en zijn eigen native token, GRD, gelanceerd. Wat zijn enkele voorbeelden van use-cases van het token? Is het op Ethereum gebaseerd?

GRD is een ERC-20 token en is gebaseerd op Ethereum, ja. Momenteel is er maar één use case beschikbaar: u ontvangt commissie als een gebruiker die u hebt uitgenodigd voor Guarda een transactie uitvoert. In de toekomst zullen er meer opties zijn.

De lijst met use-cases van het GRD token zal behoorlijk uitgebreid zijn:

U kunt al GRD tokens omwisselen. Binnenkort kunt u ook GRD ontvangen door te staken, GRD ontvangen als Cashback voor aankopen/ruilen; krijg korting op het kopen van diensten met GRD tokens, zoals AML cheques, HRA aankopen of het maken van EOS accounts, en nog veel meer. U kunt de lijst hier bekijken: https://guarda.com/token/.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
EOS Crypto