Ad

Cudos en Tingo pakken armoede in Nigeria aan via mobiele apps voor het genereren van inkomsten

Door:
op Nov 17, 2021
Listen
  • Cudos is meer dan twee miljoen keer energiezuiniger dan Ethereum.
  • Boeren in Nigeria kunnen hun telefoon gebruiken om CUDOS te verdienen.
  • Tingo heeft plannen om na deze samenwerking uit te breiden naar Afrika en Zuid-Amerika.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Cudos, het gedecentraliseerde cloud computing netwerk, en Tingo hebben een samenwerking aangekondigd om miljoenen Nigerianen in staat te stellen geld te verdienen met hun smartphones, verneemt Invezz uit een persbericht.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Een groeiend, schaalbaar computernetwerk

Copy link to section

Cudos heeft meer dan een half miljoen zakelijke en individuele accounts, die tegelijkertijd onderbenutte middelen verdienen en bijdragen. Het netwerk is meer dan twee miljoen keer energiezuiniger dan Ethereum (ETH/USD) en volledig CO2 neutraal. Het trok 22.000+ ontwikkelaars aan voor zijn doorlopende testnet ‘Project Artemis’ via ethische, robuuste technologie.

Een precedent in de sector scheppen

Copy link to section

Cudos is de eerste blockchain die via slimme contracten een link legt tussen schaalbare computers en gebruikers. Dit legt de basis om het hele land te voorzien van gedecentraliseerde computers.

Partnerschap wordt uitgebreid tot 10 miljoen Tingo apparaten

Copy link to section

De samenwerking omvat bijna 10 miljoen apparaten in het Tingo netwerk, waardoor een gedistribueerde cloud kan worden gecreëerd voor, gerund door en betalende Nigerianen. Na de VS is Nigeria de op één na grootste Bitcoin (BTC/USD) gebruiker. Tingo heeft plannen om na deze samenwerking uit te breiden naar Afrika en Zuid-Amerika.

De betekenis van het partnerschap gaat verder dan financiële vrijheid en inclusie. Het brengt ecologische en sociale behoeften met zich mee, gericht op economische empowerment, terwijl de impact van computers op het milieu wordt beperkt.

Pete Hill, VP Sales bij Cudos, merkte op:

Onze visie van een “gedecentraliseerde, duurzame en verbonden wereld waar geen computer verspild wordt” komt tot stand met deze nieuwe samenwerking met Tingo. Aangezien Tingo bezig is haar dochteronderneming Tingo Inc. op de New York Stock Exchange te noteren, is het verfrissend om hetzelfde ethos te delen van het creëren van technologie en bedrijfsmodellen voor de verbetering van gemeenschappen. Positieve sociale impact is de drijfveer achter deze deal, die in eerste instantie miljoenen gebruikers financiële zekerheid biedt.

Een volledig inclusief digitaal ecosysteem creëren

Copy link to section

Door de samenwerking kunnen mensen applicaties voor het genereren van inkomsten draaien op hun smartphones. Dit zal de distributie van de Cudos technologie naar miljoenen smartphones mogelijk maken om een volledig inclusief digitaal ecosysteem te creëren. Boeren in Nigeria kunnen hun telefoon gebruiken om CUDOS te verdienen.

Cudos wordt een computerplatform voor instituten en universiteiten in het land, waardoor de migratie naar steden wordt vertraagd en plattelandsbewoners aan inkomsten worden geholpen.

Nigeria Crypto Zuid-Amerika