DoraHacks haalt strategische investering van $8 miljoen binnen van Binance Labs

Door:
op nov 19, 2021
Listen to this article
  • DoraHacks helpt ontwikkelaars over de hele wereld geld in te zamelen voor startups.
  • Meer dan 1.000 DoraHacks projecten ontvingen dit jaar $12 miljoen.
  • Tientallen reguliere Web3 ecosystemen gebruiken Dora's infrastructuur voor kwadratisch gemeenschapsbeheer.

DoraHacks, een open source incentive platform en een gedecentraliseerde wereldwijde ontwikkelaarsgemeenschap, heeft $ 8 miljoen aan strategische investeringen binnengehaald van Binance (BNB/USD) Labs, zo vernam Invezz uit een persbericht. Binance Labs is Binance’s venture capital tak en innovatie incubator.

Een van de meest actieve Web3 ontwikkelaarsgemeenschappen ter wereld

DoraHacks is een van ’s werelds meest actieve Web3 ontwikkelaarsgemeenschappen en een wereldwijde hackathon organisator. Het helpt ontwikkelaars over de hele wereld geld in te zamelen voor hun startups door middel van Web3 native on-chain toolkits. Dit jaar hebben meer dan 1.000 DoraHacks projecten in totaal ongeveer $ 12 miljoen aan beurzen en donaties ontvangen van wereldwijde supporters.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Bill Chin, hoofd van Binance Labs Fund, verklaarde:

Het ondersteunen van startups en ontwikkelaars in een vroeg stadium is altijd een strategie geweest voor Binance Labs. DoraHacks is een van de grootste ontwikkelaarsgemeenschappen met meerdere ketens met geweldige Web3 projecten in opkomst. Binance Labs zal als onderdeel van de investering crypto gemeenschappen verder bouwen met DoraHacks en een meer open-source en gediversifieerde blockchain wereld tot stand brengen. Als een van de initiatieven organiseren Binance Labs en DoraHacks samen seizoen 3 van het Binance Labs Incubation Program.

Nicole Zhang, investeringsdirecteur van Binance Labs Fund, zei:

Binance Labs is altijd een groot voorstander geweest van een open-source cultuur. DoraHacks heeft geavanceerde infrastructuren ontwikkeld om gedecentraliseerd stemmen, financiering en deelname aan open-source blockchainprojecten in een vroeg stadium te ondersteunen. We geloven dat de grote blockchain ontwikkelaarsgemeenschap van DoraHacks eindeloze ondersteuning zal bieden aan de investeringsportefeuille van Binance Labs en ons grotere ecosysteem.

Eric Zhang, oprichter van DoraHacks, voegde toe:

Sinds 2018 werkt DoraHacks samen met Binance aan 15 wereldwijde hackathons en subsidierondes. Via de ontwikkelaarsevenementen en subsidietoolkits van DoraHacks heeft Binance meer dan $ 2 miljoen aan financiering verdeeld over meer dan 100 teams. Deze nieuwe ronde van strategische investeringen zal ons helpen de innovatie van stimuleringsmechanismen voor ontwikkelaars te versnellen, effectievere producten te leveren ter ondersteuning van hackathon organisatoren en Web3 open source-applicaties, en de infrastructuur en ecosysteemontwikkeling van Dora Factory te promoten. We zijn blij om te zien dat Binance onze visie deelt om Web3 ontwikkelaars wereldwijd te ondersteunen en ontwikkelaars te helpen vrijuit te innoveren om de wereld te veranderen.

DoraHacks en Binance Labs zullen op de volgende gebieden samenwerken ter ondersteuning van hun langetermijnvisie voor de groei van de Web3 ontwikkelaarsgemeenschap:

  • Gezamenlijke O&O op het gebied van innovatieve gedecentraliseerde bestuurstechnologieën
  • Financierings- en incubatiebronnen om Web3 startups te ondersteunen
  • Strategisch partnerschap voor BSC beurzen, hackathons, enz.

Tientallen reguliere Web3 ecosystemen gebruiken Dora’s infrastructuur

Meer dan 20 mainstream Web3 ecosystemen gebruiken momenteel Dora’s infrastructuur voor quadratic community governance, waaronder Filecoin (FIL/USD), Solana (SOL/USD), BSC en Polygon (MATIC/USD). De 100.000 maandelijks actieve gebruikers van DoraHacks komen uit 152 landen.

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld