Alkimi Exchange lanceert staking pool op Lattice

Door:
op nov 23, 2021
Listen to this article
  • Alkimi is op een missie om het aantal advertenties op internet te verminderen.
  • De beurs lanceert exclusieve NFT collectie genaamd AlEx The Alkimist.
  • Stakers kunnen een NFT trekken uit een pool van 500 speciale tokens.

Dit is de eerste lancering en slimme contractimplementatie van Alkimi Exchange. De inzetpool voor maximaal 30 miljoen ADS tokens opent op 24 november 2021, 17.00 uur GMT en sluit op 24 december, vernam Invezz uit een persbericht.

Missie om het aantal online advertenties te verminderen

Gebruikers kunnen lid worden van de staking pool via Lattice Exchange. Deze lancering is een belangrijke mijlpaal voor Alkimi Exchange omdat ze een missie hebben om het aantal advertenties op internet te verminderen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Alkimi wil dat internetgebruikers advertenties zien als een beloning in plaats van als straf, wat tegenwoordig het geval is.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Alkimi Exchange CEO en medeoprichter Benjamin Putley zei:

De inzetpool is de eerste stap op onze routekaart en ik ben enorm trots op het team dat het zo effectief heeft geleverd. De pool bepaalt de bandbreedte die nodig is om ons Something For Nothing programma te ondersteunen, waarbij we uitgevers betalen om GEEN advertenties weer te geven. Volgend jaar in het eerste kwartaal gaan we samenwerken met ’s werelds beste uitgevers om minder, maar relevantere advertenties weer te geven. Hierdoor kunnen we uitgevers ondersteunen die minder, betere advertenties op internet laten zien. We willen gebruikers belonen voor het surfen op internet en met deze mijlpaal zijn we daar een stap dichter bij. Slechte reclame heeft het internet kapot gemaakt, laten we het oplossen met $ADS.

Mathias Goldmann, COO & medeoprichter van Constellation Network en Lattice Exchange, voegde toe:

We zijn erg verheugd om te zien dat Alkimi Exchange de weg vrijmaakt voor een nieuw tijdperk van hoe mensen omgaan met digitale technologieën en internet via $ADS. Deze kwaliteitsverbetering wordt aangedreven door het gebruik van de Constellation Hypergraph in combinatie met DeFi staking dynamics en NFT’s. Het resultaat zal een schoner en beter internet zijn met een soevereine gebruiker als middelpunt.

Alkimi kondigt exclusieve verzameling NFT beloningen aan

Het nieuws is er weer een in een reeks van recente initiatieven en prestaties, waaronder de lancering van een exclusieve NFT collectie genaamd “AlEx The Alkimist”. De combinatie van de NFT verzameling en de inzetpool geeft stakingspartijen de kans om een NFT te trekken uit een pool van 500 speciale, zolang ze een gespecificeerd minimum van $ADS tokens inzetten.

De lock-in periode voor ingezette tokens is drie maanden. Er zijn vijf verschillende soorten NFT’s.