XDEFI Wallet haalt $19,5 miljoen op in een IDO op MISO

By: Daniela Kirova
on nov 23, 2021
  • Een liquiditeitspool wordt gehost op Sushi met een $XDEFI/$WETH handelspaar.
  • XDEFI Wallet heeft meer dan 11 miljoen USDC opgehaald tijdens een Nederlandse veiling.
  • XDEFI token helpt bij het financieren van opkomende DeFi en NFT projecten.

XDEFI, de snelste portemonnee voor DeFi en NFT’s, sloot IDO financiering af voor een bedrag van $ 19,45 miljoen via een veiling en crowd sale op Sushi’s MISO lanceringsplatform, leerde Invezz uit een persbericht.

Een liquiditeitspool zal worden gehost op Sushi (SUSHI/USD) met een $XDEFI/$WETH handelspaar en gestimuleerd via het Sushi Onsen programma, dat tot doel heeft slippen te verminderen en nieuwe liquiditeit naar Sushi te brengen.

XDEFI heeft 8,2 miljoen USDC opgehaald tijdens crowd sale

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

XDEFI Wallet heeft 8.227.931 USDC opgehaald tijdens de crowd sale van 12.658.355 XDEFI tokens voor $ 0,65 per stuk. Meer dan 10.000 mensen namen deel aan deze verkoop. Vervolgens werden de overgebleven tokens overgebracht naar een Nederlandse veiling en verkocht, afhankelijk van de biedingen. XDEFI heeft meer dan 11.221.801 USDC opgehaald tijdens de veiling, waaraan 427 mensen deelnamen.

XDEFI Wallet CEO Émile Dubié zei:

We zijn onze gemeenschapsleden enorm dankbaar voor hun steun en vertrouwen in het project. We zijn van plan de IDO fondsen te gebruiken om een reeks producten rond de portemonnee te ontwikkelen, waaronder een mobiele app, webapp en cross-chain API, evenals een DEX aggregator met meerdere ketens binnen de portemonnee. We zijn ook van plan om een sterke wervingscampagne aan te gaan om ons XDEFI team verder te laten groeien door enkele van de best beschikbare talenten op de markt aan te trekken.

XDEFI token om portemonnee ecosysteem van stroom te voorzien

Het ERC-20 XDEFI token, ontworpen door Delphi Digital, zal helpen bij het financieren van opkomende DeFi en NFT projecten en het bredere XDEFI Wallet ecosysteem aandrijven. Houders ontvangen kortingen op swapvergoedingen, nemen deel aan het bestuur, zetten hun tokens in en claimen inzetbeloningen. $ 1 miljoen van de IDO zal worden gebruikt om de ontwikkelingsgroei van xchain.js, een open source bibliotheek, te financieren.

Failsafe transacties

XDEFI Wallet is gemaakt met snelheid in het achterhoofd, bereikt door functies zoals de Blocknative aangedreven Ape modus, die garandeert dat transacties 99% van de tijd in het volgende blok komen. Het biedt native integraties op Terra (LUNA/USD), THORChain (RUNE/USD), Ethereum (ETH/USD) en een paar EVM netwerken.

Het biedt ook automatische NFT detectie, een Buy Crypto functie en een aanpasbaar weergaveraster met slepen en neerzetten.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money