Burgemeester van Miami zegt dat het initiatief “Bitcoin yield” deel uitmaakt van het MiamiCoin project

Door:
op nov 26, 2021
Listen to this article
  • De burgemeester van Miami heeft het Bitcoin yield programma verdedigd.
  • Hij heeft verklaard dat dit programma deel uitmaakt van het MiamiCoin project.
  • Suarez verklaarde ook dat deze opbrengst stadsbewoners in staat zal stellen Bitcoin te hebben.

De burgemeester van Miami, Francis Suarez, is een van de sterkste supporters van Bitcoin (BTC/USD) en de hele cryptocurrency ruimte. De burgemeester heeft op dit gebied al strategische samenwerkingsverbanden aangegaan ten behoeve van de stad en haar bewoners.

Een van de initiatieven die Suarez onlangs aankondigde, een paar dagen nadat hij werd herkozen voor zijn tweede ambtstermijn, was om een Bitcoin opbrengst te krijgen voor de inwoners van de stad. In een interview met CNBC heeft Suarez dit initiatief verdedigd.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Miami om een Bitcoin opbrengst te lanceren

Eerder deze maand verklaarde Suarez dat inwoners van Miami digitale portemonnees zouden ontvangen die zouden worden gebruikt om Bitcoin opbrengsten aan stadsbewoners te verdelen.

In een interview met CNBC verklaarde hij dat het idee om een Bitcoin opbrengst te lanceren goed zou zijn voor het hele land dat Miami alleen maar het voortouw zou nemen. Hij merkte verder op dat Miami zich met crypto heeft weten te onderscheiden.

Hij merkte op dat het idee om dit rendementsprogramma te lanceren is afgeleid van het MiamiCoin project. MiamiCoin is een stadstoken dat in augustus werd gelanceerd. Hij merkte op dat het token sinds het begin mijnopbrengsten genereert die naar de digitale portemonnee van de stad gaan.

Sinds de oprichting heeft MiamiCoin in drie maanden tijd $ 20 miljoen aan beloningen voor de stad gegenereerd. Hij verklaarde dat een deel van deze fondsen, ongeveer $ 15 miljoen, zou worden ingezet om een opbrengst te creëren die zou worden betaald in Bitcoin en deze munten zouden worden verdeeld onder de inwoners van de stad.

Hij merkte op dat inwoners via dit programma Bitcoin in hun digitale portemonnee zouden ontvangen, wat in waarde zou stijgen in vergelijking met de USD waarvan de waarde daalt als gevolg van toegenomen inflatie.

Suarez is een grote crypto supporter

Suarez is een van de grootste voorstanders van cryptocurrencies. Nadat hij in functie was herkozen, verklaarde hij dat hij zijn eerste salaris volledig in Bitcoin zou ontvangen, en deze aankondiging werd later ondersteund door de burgemeester van New York, Eric Adams, die er ook mee instemde zijn salaris in Bitcoin te ontvangen.

Vanwege het progressieve crypto raamwerk van Miami heeft het grote technologische bedrijven aangetrokken. Dit jaar is er bijna $ 1 miljoen aan durfkapitaal naar de stad gevlogen. De stad hield eerder dit jaar ook de Bitcoin conferentie.

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld