Enjinstarter en Luna PR bundelen hun krachten

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela werd geboren in Bulgarije, groeide op in Chicago en verhuisde vervolgens naar Michigan om de Universiteit van Michigan… lees meer.
on nov 29, 2021
  • Sinds de lancering begin oktober beheert Enjinstarter IDO's op BSC en ETH.
  • Enjinstarter slaagde erin om in slechts twee maanden 9 IDO's te lanceren.
  • Launchpad introduceert een aantrekkelijke APY om gebruikers langdurige stakingsvoordelen te bieden.

Gaming lanceerplatform Enjinstarter en PR bureau Luna PR hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om een bloeiend ecosysteem voor metaverses en blockchain gaming te creëren en tegelijkertijd hun gemeenschap van vooruitstrevende supporters, makers en adoptanten te laten groeien, meldde AMB Crypto. Enjinstarter ontwikkelt een ecosysteem voor Enjin (ENJ/USD) en EFINITY.

Enjinstarter werkt aan multichain projecten

Op dit moment werkt Enjinstarter aan multichain projecten. Sinds de lancering begin oktober beheert het platform IDO’s op Binance Smart Chain (BNB/USD), Ethereum (ETH/USD) en Polygon (MATIC/USD). De utility token $EJS geeft de community toegang tot hoogwaardige projecttoewijzingen die op hun platform zijn gelanceerd.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

9 IDO’s gelanceerd in twee maanden

Enjinstarter slaagde erin om in slechts twee maanden tijd 9 IDO’s te lanceren. Een van hun belangrijkste successen is de ondersteuning van The Kill Box, een blockchain-gamingproject dat een ROI van 53x behaalde, en het project Defina (FINA), dat een omzet opleverde die 24 keer hoger was dan de publieke IDO waarde.

Enjinstarter medeoprichter en CEO Prakash Somosundram merkte op:

De groeiende behoefte aan ons als lanceerplatform en aan de projecten die kapitaal op ons lanceerplatform zullen aantrekken, zal zijn om sterke verhalen op te bouwen en om een community aan te trekken en ermee in contact te komen die gepassioneerd is over het ondersteunen van Blockchain Gaming- en Metaverse-projecten in een vroeg stadium. We werken aan een langdurige samenwerking met Luna PR om deze propositie aan onze gemeenschap te leveren.

Luna PR-oprichter en CEO Nikita Sachdev voegde toe:

Mijn team en ik waren erg enthousiast over deze samenwerking omdat het Enjinstarter ecosysteem erg indrukwekkend en substantieel is. Ze hebben een sterke focus op Blockchain Gaming en Metaverse en samen met hun stakeholders hebben ze een sterke focus op NFT’s en community building en dit zijn de trends die de toekomst van de Blockchain industrie zullen bepalen.

Aantrekkelijke APY om voordelen op lange termijn te bieden

Enjinstarter spant zich in om langetermijn strategieën te ontwikkelen. Een manier om dit te bereiken is door een aantrekkelijke APY te introduceren om gebruikers voordelen op lange termijn te bieden bij het inzetten. Het lanceerplatform werkt aan een aantal projecten die eind 2021 moeten worden gelanceerd, waaronder het openen van een Non-Fungible Token (NFT) marktplaats om het voor projecten mogelijk te maken fondsen te werven via Initial NFT aanbiedingen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money