3 slimme contract cryptos om te kopen in december 2021

Door:
op dec 3, 2021
Listen to this article
  • De smart contract industrie maakt een sterke groei door.
  • Het is de technologie die leidende gedecentraliseerde autonome organisaties aandrijft.
  • We leggen uit waarom Ethereum, Polygon en Algorand goede koopjes zijn.

De slimme contract technologie verandert alle aspecten van de wereldeconomie. Het verwijst naar programma’s die zijn opgeslagen op een blockchain en worden uitgevoerd wanneer aan vooraf bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Het is de technologie die programma’s zoals gedecentraliseerde financiën (DeFi), Non-Fungible Tokens (NFT) en de metaverse aandrijft. In dit artikel zullen we enkele van de beste slimme contract cryptocurrencies voor december bekijken.

Ethereum

Ethereum (ETH/USD) was het eerste slimme contract ter wereld. Tegenwoordig is het het meest populaire platform, een platform dat meer dan 80% van alle gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s) aanstuurt. Het drijft bijvoorbeeld meer dan 200 DeFi projecten aan met een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 180 miljard. Enkele van de grootste DeFi projecten die op Ethereum draaien, zijn Compound, Maker, Uniswap en Aave.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Ethereum is een blockchain project van de tweede generatie, wat betekent dat het niet perfect is. Ten eerste maakt het gebruik van een proof-of-work (PoW) technologie die bekend staat als relatief traag en energie inefficiënt. Het verwerkt namelijk minder dan 20 transacties per seconde en het netwerk is relatief duur. Dit verklaart waarom het aanzienlijke concurrentie ondervindt van Ethereumkillers.

Ethereum prijs nadert zijn hoogste punt ooit van $ 4.855. Het is de afgelopen weken in een langzame bullish trend geweest. Daarom vermoed ik dat de prijs in december 2021 zal stijgen naar de belangrijkste weerstand van $ 5.000.

Ethereum price

Polygon

Polygon (MATIC) is een Layer 2 slim contract platform dat ontwikkelaars helpt hun Ethereum applicaties te optimaliseren. Het netwerk helpt gewoon om de bovengenoemde problemen op te lossen. Als zodanig ervaren gebruikers hogere overdrachtssnelheden en lagere kosten.

In de afgelopen maanden zijn meer ontwikkelaars overgestapt op het Polygon ecosysteem. Anderen bouwen zelfs hun apps helemaal opnieuw met behulp van de technologie. Volgens DeFi Llama hebben DeFi platforms in het netwerk een totale waarde van meer dan $ 5 miljard.

De afgelopen weken zat de MATIC prijs in een langzame bullish trend en nadert nu zijn hoogste punt ooit. Ik verwacht dat het deze maand voorbij dit niveau zal schieten.

Polygon price

Algorand

Algorand (ALGO) is een slim contractplatform waarmee ontwikkelaars DAO’s kunnen bouwen zoals die in gedecentraliseerde financiën (DeFi). Het platform is populair geworden onder ontwikkelaars. Het aantal ALGO gebruikers is inderdaad gestegen en het is aannemelijk dat deze trend zich zal voortzetten.

De belangrijkste reden waarom ik verwacht dat de prijs van Algorand het in december goed zal doen, is gebaseerd op technische gegevens. Zoals hieronder te zien is, heeft de munt een cup-and-handle patroon gevormd. In de afgelopen maanden heeft het de handle gevormd. Daarom is de kans groot dat de prijs snel terug zal stuiteren.

Algorand price

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld