Paxos CEO zegt dat de aanstaande hoorzitting over cryptoregulering een kans is

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on dec 3, 2021
  • De House Financial Services Committee staat op het punt een hoorzitting te houden over cryptoregulering.
  • De CEO van Paxos ziet dit als een kans.
  • Hij zegt dat er veel onderwerpen zijn om te behandelen.

Leden van de crypto industrie zitten op het puntje van hun stoel terwijl de hoorzitting over cryptoregulering voor de House Financial Services Committee nadert. De mede-oprichter en CEO van Paxos, Chad Cascarilla, sprak over de kwestie in een recent interview en gaf zijn verwachtingen over wat er zou kunnen gebeuren en wat de toekomst zou kunnen zijn.

Hij merkte op dat het Huis een aantal invalshoeken moet hebben om rekening te houden met de crypto industrie en regelgeving, en belangrijke vragen te stellen zoals: “Hoe gaat dit de toekomst beïnvloeden?” of “Hoe gaat deze technologie levens veranderen?”

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hij merkte echter op dat dit ook grotendeels gericht zal zijn op de dollar en hoe de dollar verandert. Het type product dat de dollar vertegenwoordigt, wordt anders. Mensen gebruiken het op verschillende manieren en als gevolg daarvan verandert ook hun dagelijks leven. Het huis zal ook over deze dingen moeten nadenken voordat het een beslissing neemt. Natuurlijk moet de VS haar financiële primaat behouden, maar zich ook aanpassen aan de nieuwe veranderingen die in de wereld plaatsvinden, en dat betekent op een bepaald moment cryptocurrency in een of andere vorm moeten adopteren.

De cryptosector heeft wat regels nodig

Een ding waar Cascarilla heel duidelijk over was, is dat de crypto industrie duidelijkheid, consistentie en zekerheid nodig heeft, en daarom wil iedereen erin graag een soort regulering krijgen om mee te werken.

Dit zijn allemaal grote onderwerpen, zoals hij opmerkte, en er is veel om over te praten, dus voorlopig blijft het allemaal onderdeel van een doorlopend gesprek. Hij zei echter wel dat hij dit meer als een kans dan als een kans voor de ‘hamer om naar beneden te komen’ ziet, vooral in het geval van Paxos, dat altijd regulering omarmde.

Toen hem werd gevraagd naar wat hij persoonlijk denkt dat als eerste moet worden aangepakt, zei hij dat er verschillende componenten zijn die zo snel mogelijk moeten worden opgeruimd, waaronder het begrijpen van activa, het sorteren van activa in de grijze gebieden van crypto en het onderwerp veilige tokenisatie van dollars.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money