RebelSols, op Solana gebaseerd NFT project, lanceert REBEL token

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela werd geboren in Bulgarije, groeide op in Chicago en verhuisde vervolgens naar Michigan om de Universiteit van Michigan… lees meer.
on dec 7, 2021
  • Ongeveer een vijfde van de royalty's op de secundaire markt wordt toegewezen aan de liquidity wallet.
  • Onderdeel van fondsen om het maken van de utility token te vergemakkelijken.
  • Tokens worden gebruikt voor staken, metaverse bezichtigingen en veilingen.

NFT project RebelSols heeft nieuwe informatie gedeeld over hoe het van plan is zijn royalty’s op de secundaire markt toe te wijzen en het REBEL token dat het op het punt staat te lanceren op solana.news. De uitsplitsing van de secundaire markt probeert een pleidooi te houden voor het verheffen van de gemeenschap.

20% van de royalty’s toegewezen aan REBEL liquidity wallet

Ongeveer een vijfde van de royalty’s wordt toegewezen aan de REBEL token liquidity wallet. Ze zullen de fondsen tijdelijk vergrendelen en een deel ervan gebruiken om het maken van de utility token en de distributie ervan te vergemakkelijken. REBEL tokens zullen worden gebruikt voor het uitzetten, metaverse kunstgaleriebezichtigingen en veilingen, voor een Play to Earn (P2E) game die nog moet worden gelanceerd, en om te betalen voor exclusieve evenementtickets.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De officiële Medium blog gaat in op details:

Als we kijken naar projecten die het goed hebben gedaan in 2021, zien we dat de meeste royalty’s onder de 12% bleven. De meesten zijn ook niet van plan om bijna alles terug te investeren in de gemeenschap. Ons royaltytarief op de secundaire markt is vastgesteld op 20%. Dit bedrag is niet voor niets gekozen. (..) U kunt de uitsplitsing zien voor hoe de projectroyalty’s worden opgesplitst in de afzonderlijke portefeuilles die zijn toegevoegd aan het programma (Solana Smart Contract) dat naar de blockchain zal worden geschreven. Onze ambitieuze, door de gemeenschap geleide onderneming zal de kracht van het Solana netwerk gebruiken om de inspanningen en talenten van de gemeenschap automatisch te belonen.

Aanbod beperkt tot 200 miljoen tokens

De levering van het REBEL token wordt beperkt tot 200 miljoen. Het NFT project streeft ernaar dat het derde kwartaal van volgend jaar het grootste voor het token wordt. Op dat moment zal het project 10 tokens per RebelSols NFT, per houder, per dag in de lucht laten vallen.

Wat is RebelSols?

RebelSols is een NFT project dat draait op het Solana (SOL/USD) blockchain netwerk. Het team gaf een 3D artiest de opdracht om de eerste collectie van het project te bouwen, dat in november van dit jaar werd gelanceerd. Volgens het project is het de missie om “aankomende programmeurs, skaters, artiesten, muzikanten, toneelschrijvers, regisseurs, auteurs, strips, dichters, fotografen, zwervers – iedereen die nieuwsgierig en gepassioneerd is – kansen te bieden die ze anders nooit zouden hebben gehad!”

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money