Pro: slechts één FAANG aandeel is nu de moeite waard

Door:
op Dec 8, 2021
Listen
  • Paul Meeks kiest Alphabet als het enige FAANG aandeel om te kopen.
  • De ISWM expert op de "Squawk Box" van CNBC zei dat hij optimistisch is over technologie in het algemeen.
  • Binnen technologie is hij vooral geïnteresseerd in de chipruimte.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De mega-cap technologienamen dienden als vangnet voor beleggers te midden van de wereldwijde pandemie, zoals blijkt uit de prijsactie van de afgelopen twee jaar. Maar de vooruitzichten beginnen nu te veranderen.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De enige keuze van Paul Meeks in de FAANG aandelen

Copy link to section

Vanochtend zei Paul Meeks van ISWM op de “Squawk Box” van CNBC dat het enige FAANG aandeel waar hij op dit moment achter kon komen, Alphabet Inc (NASDAQ: GOOGL) was, dat dit jaar al met ongeveer 70% is gestegen op de aandelenmarkt.

Binnen de FAANG aandelen is Alphabet Inc de enige waar ik op dit moment echt de voorkeur aan geef voor waardering en om een aantal fundamentele redenen.

Eveneens op woensdag zei Pfizer dat voorlopige gegevens van laboratoriumonderzoeken aantonen dat een boosterdosis van zijn COVID-19 vaccin de nieuwe Omicron variant neutraliseert. Het ‘vangnet’ zou dus in de komende maanden aan populariteit kunnen verliezen.

Meeks is optimistisch over de chipruimte

Copy link to section

Meeks is echter optimistisch over technologie als geheel. Binnen de sector is hij vooral geïnteresseerd in de chipbedrijven, met uitzondering van de grote namen als Nvidia en AMD, vooral vanwege de hogere waarderingen.

In chips krijg je een aantal redelijke waarderingen. Er zijn enkele bedrijven die op zijn minst een halve achterstand hebben, maar die heldere fundamenten hebben bevestigd in hun laatste driemaandelijkse conference calls. Ik denk aan bedrijven als Micron en Qualcomm.

In oktober kondigde Sanjay Mehrotra, CEO van Micron, plannen aan om de komende tien jaar 150 miljard dollar te investeren in chipproductie en R&D. Stephanie Link van Hightower heeft ook een vergelijkbare kijk op de technische ruimte.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Pfizer USA Beurs Noord-Amerika Tech Wereld