Ad

EOS community blokkeert lopende financiering aan Block.one

Door:
op Dec 10, 2021
Listen
  • De EOS gemeenschap verbreekt de banden met Block.one.
  • De community heeft verklaard dat Block.one de financiering van $250 miljoen niet langer zal ontvangen.
  • De Block.one gemeenschap zou de komende jaren EOS tokens ontvangen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De EOS gemeenschap verbreekt de banden met Block.one nadat het bedrijf had aangekondigd dat het de betalingen aan Block.one zou stopzetten. Block.one is het bedrijf achter de ontwikkeling van het EOS netwerk.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

De EOS gemeenschap merkte op dat Block.one niet langer voor de belangen van het netwerk werkte. Daarom is de uitgifte van 67 miljoen EOS (EOS/USD) tokens met een waarde van ongeveer $250 miljoen stopgezet. Dit bedrag zou de komende zes tot zeven jaar aan Block.one worden verdeeld.

Block.one is niet langer voor EOS

Copy link to section

Yves La Rose, de leider van de EOS Network Foundation, heeft opgemerkt dat,

Door een supermeerderheidsconsensus heeft het EOS netwerk zijn toekomst in eigen handen genomen door te stemmen om Block.one te ontslaan en te stoppen met het toekennen van tokens aan hen. Dit begint een nieuw tijdperk voor EOS en benadrukt de kracht van de blockchain om een gemeenschap in staat te stellen op te komen tegen bedrijfsbelangen die niet overeenkomen met die van hen.

De software voor de EOS blockchain is in juni 2018 uitgebracht door Block.one. Het werd vrijgegeven via een ICO van $ 4 miljard. Het EOS netwerk werkt via een proof-of-stake-consensus en het werkt met de steun van de 21 beste block-producenten die controle hebben over het hele netwerk.

Als beloning voor het ondersteunen van de EOS-blockchain zou Block.one worden gecompenseerd met 100 miljoen EOS tokens met een waarde van $ 376 miljoen. Dit komt overeen met ongeveer 10% van de totale tokenvoorraad en het bedrag zou over het volgende decennium worden verdeeld.

Block.one heeft echter niet aan de verwachtingen van de EOS gemeenschap voldaan, omdat het geen gebruiksscenario’s voor het netwerk heeft geboden.

Block.one kondigde de lancering aan van een social media bedrijf dat bekend staat als Voice, maar het netwerk zou niet op EOS draaien. Later kondigde het plannen aan om een DEX te lanceren die bekend staat als Bullish, maar dit zou ook niet op EOS draaien.

In augustus van dit jaar werd een groep geselecteerd met de bestaande EOS leden en Block.one. La Rose werd benoemd tot leider van deze groep. Later verklaarde hij echter dat EOS in de steek was gelaten door Block.one.

“Wat we ervaren is een verschuiving waarbij de EOS gemeenschap zichzelf in een positie plaatst om weg te kunnen gaan van Block.one, waardoor ze in wezen uit elkaar gaan”, verklaarde hij.

Een breuk van EOS en Block.one kan lang duren

Copy link to section

Na de aankondiging van La Rose verklaarde Block.one dat het 45 miljoen EOS tokens aan Helios had gegeven om de EOS gemeenschap te helpen.

De afgelopen maanden vond er een dialoog plaats tussen beide netwerken. Het doel was om de EOS gemeenschap in staat te stellen het intellectuele eigendom van het EOS netwerk te verkrijgen.

De EOS Foundation verklaarde dat het belangrijkste probleem was dat het intellectuele eigendom van EOS op de balans van Bullish stond en dat Block.one het van de DEX zou moeten kopen. Dit was een grote belemmering.

In een persbericht verklaarde Block.one dat het 30 miljoen EOS zou toekennen van de tokens die het van de stichting zou ontvangen. Er werd echter niet beschreven hoe deze tokens zouden worden uitgedeeld. Dit plan viel niet goed bij de EOS gemeenschap en daarom hebben ze de betalingen aan Block.one stopgezet.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
EOS Crypto