Parallel Finance stelt de vierde DOT parachain-slot veilig

Door:
op dec 10, 2021
Listen to this article
  • Tijdens de vierde veilingronde droegen meer dan 30.000 entiteiten in totaal 10,75 miljoen DOT bij.
  • Parallel behaalde het op twee na grootste totale bedrag aan DOT bijdrage.
  • Alle winnende parachains, inclusief Parallel Finance, gaan op 17 december live.

Parallel Finance, een DeFi leenprotocol van institutionele kwaliteit, behaalde de vierde plaats in de Polkadot (DOT/USD) parachain veilingen na het ophalen van $ 306 miljoen in een crowdlening, vernam Invezz uit een persbericht. Tijdens de vierde veilingronde hebben meer dan 30.000 entiteiten in totaal 10,75 miljoen Polkadot tokens bijgedragen, wat overeenkomt met het bovengenoemde bedrag in USD.

Op twee na grootste DOT bijdrage

Dit is een mijlpaal, niet alleen voor het uitleenprotocol, maar ook voor het hele Polkadot ecosysteem. Parallel Finance slaagde erin de leiding van Litentry, Clover Finance en anderen tijdens de veiling te behouden en vast te houden. Ze behaalden ook het op twee na grootste totale bedrag aan DOT bijdrage voor alle veilingen in de geschiedenis, en overtroffen Astar aan het einde van hun crowdlening.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Beleggers stemmen door DOT te staken

In het Polkadot parachain veilingsysteem brachten beleggers stemmen uit door DOT tokens uit te zetten. Parallel won de veiling voor het vierde slot op de parachain na het behalen van de meeste stemmen. Zo hielp de crowdlening het protocol om zijn verbinding met het Polkadot netwerk te vergroten.

Consistent hoge betrokkenheid van de gemeenschap

In de loop van de veiling bleef de deelname van de gemeenschap aan Parallel Chain op een hoog niveau en nam gestaag toe. Yubo Ruan, oprichter van Parallel Finance zei:

Het Parallel Finance team bedankt de leden van de gemeenschap voor het tonen van vertrouwen en helpt ons om deel uit te maken van het Polkadot ecosysteem door een parachain te beveiligen. Het is een enorme mijlpaal in een zeer korte tijd. Sinds de oprichting in april 2021 wint Parallel Finance terrein als het meest vertrouwde leenprotocol van institutionele kwaliteit voor gedecentraliseerde financiering.

Parallel Finance gaat live op 17 december

De eerste batch van de vijf Polkadot veilingen loopt halverwege de maand af. Alle winnende parachains, inclusief Parallel Finance, zullen op 17 december live gaan. In de komende 96 weken zal het protocol het geld vasthouden. Dit is de duur van de parachain lease.

Lockup beloningen verdeeld in 9 sessies

De lockup beloningen worden verdeeld in 9 sessies. De eerste sessie start vijf dagen na het inzetten van de parachains. Bijdragers ontvangen vervolgens beloningen met regelmatige tussenpozen van iets meer dan drie maanden.

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld