Lum Network haalt $4 miljoen op in particuliere verkoopronde

Door:
op dec 14, 2021
Listen to this article
  • Lum ontwikkelt een on-chain beoordelingssysteem.
  • Meer dan 95% van de gebruikers leest beoordelingen voordat ze een bepaald product kopen
  • Lum kan bedrijven helpen een realistischer beeld te schetsen over klanttevredenheid.

Lum Network, een innovatief project gericht op het gebruik van onveranderlijkheid van blockchain in gebruik door consumenten, heeft een privéverkoopronde van $ 4 miljoen opgehaald, vernam Invezz uit een persbericht. Een aantal belangrijke crypto en technologie investeerders namen deel aan de ronde, waaronder Peng Zhong, CEO van Tendermint. Het zag deelname van Klub en Ki Foundation, Arcanum Capital, SwissBorg en succesvolle ondernemers zoals Djamel Agaoua, CEO van het grote instant messaging-platform Viber en Owen Simonin, CEO van Just Mining.

Lum helpt bedrijven om betrouwbare beoordelingen te geven

In samenwerking met Skeepers, een toonaangevende groep op het gebied van klantbetrokkenheid, ontwikkelt Lum een on-chain beoordelingssysteem waarmee bedrijven betrouwbare beoordelingen kunnen geven. Dit wordt mogelijk door de beoordelingen te voorzien van een tijdstempel en ze op te slaan op de Lum Network blockchain, op basis van het Cosmos SDK en Tendermint consensusmodel.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Meer dan 95% van de gebruikers leest beoordelingen voordat ze een product kopen

Meer dan 95% van de gebruikers leest beoordelingen voordat ze een bepaald product kopen, dus het is geen verrassing dat ze een van de meest gevraagde aspecten van de detailhandel zijn geworden. Bedrijven stimuleren altijd goede recensies en proberen slechte recensies te negeren.

Gebruikers met een gemiddelde ervaring dragen zelden bij. Ze hebben veel meer kans om extreme ervaringen te delen, of ze nu geweldig of verschrikkelijk zijn.

Lum beloont beoordelingen van hoge kwaliteit

Reviewers ontvangen beloningen in LUM op basis van de kwaliteit van hun inhoud. Lum kan bedrijven helpen een realistischer beeld te schetsen van hun metrieken voor consumententevredenheid door een uniek stimuleringsmodel te gebruiken waarbij de kwaliteit van de inhoud een geldelijke stimulans krijgt.

Sarah-Diane Eck, mede-oprichter van Lum Network, merkte op:

We denken dat de tijd is gekomen voor meer mainstream gebruik van blockchain dat van invloed zou zijn op de echte wereld. Sinds we in 2016 zijn begonnen, is de ruimte enorm volwassen geworden. Nu zijn we klaar om een grootschalige use-case te lanceren die een directe impact zal hebben op het leven van consumenten door waarde toe te voegen aan de inhoud die ze produceren. We zijn erg trots om dit te bouwen in het Cosmos ecosysteem, dat ik beschouw als een van de meest veelbelovende blockchain ecosystemen.

Peng Zeng, CEO van Tendermint, voegde toe:

Het is voor mij en ons werk bij Tendermint een topprioriteit geweest om blockchain toegankelijk te maken voor een breder publiek. Ik ben verheugd om Lum Network te ondersteunen bij hun inspanningen om het leven van consumenten te beïnvloeden door middel van een positieve gebruikerservaring die ik zeer waardeer met mijn achtergrond in interactief ontwerp.