SVS wordt eerste NFT project dat samenwerkt met Paramount

Door:
op dec 17, 2021
Listen to this article
  • SVS en Scream werken aan de promotie van de nieuwste film.
  • SVS houdt een fan art wedstrijd voor de SVS en Scream gemeenschappen.
  • SVS houders kunnen deelnemen aan een loterij om tickets of creatieve activa te winnen.

Het enorm succesvolle, onafhankelijke Sneaky Vampire Syndicate (SVS) is het eerste NFT project geworden dat samenwerkt met een grote filmrelease: Paramount Pictures en Spyglass Media Group’s Scream, vernam Invezz uit een persbericht. SVS en Scream werken aan de promotie van de nieuwste film in de historische franchise, die generaties in verrukking heeft gebracht, voorafgaand aan de aanstaande release op 14 januari 2022.

Real-world voordelen voor de gemeenschap brengen

Het SVS team spant zich in om de kloof tussen reguliere media en NFT’s te dichten. Deze samenwerking is een van die inspanningen. De nog te verschijnen Scream film met sterren Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, met ‘oldtimers’ Courteney Cox, David Arquette en Neve Campbell.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

SVS opent fan art wedstrijd vandaag

Vanaf vandaag, 17 december, houdt de SVS een fan art wedstrijd om de SVS en Scream gemeenschappen aan te moedigen hun eigen fan art te laten zien, beïnvloed door het partnerschap. Ze zullen worden geïnspireerd door het officiële creatieve item dat is vrijgegeven. De sociale platforms van beide partners zullen tijdens de wedstrijd in interactie treden met deze inzendingen.

De wedstrijd eindigt wanneer de Blood Raffle begint

De wedstrijd eindigt met het begin van de Blood Raffle Entry Period, die loopt van 4 januari tot 10 januari 2022. Tijdens deze periode zal de nieuwe Scream film een aantal tickets voor hun geavanceerde vertoningen verdelen onder SVS houders in Noord-Amerika.

Tickets en beperkte prints beschikbaar in de loterij

SVS houders kunnen meedoen aan een loterij met behulp van de $BLOOD utility token. Ze kunnen een gratis filmkaartje winnen, een paar kaartjes voor de geavanceerde vertoningen of een beperkte afdruk van het gisteren vrijgegeven item. Wanneer houders hun NFT’s inzetten, ontvangen ze dagelijks drie $BLOOD tokens.

Geografische beperkingen

SVS houders over de hele wereld kunnen de beperkte opdruk krijgen die ze hebben gewonnen. Gratis tickets en duotickets voor de geavanceerde vertoningen zijn echter exclusief voor de Verenigde Staten. Voorafgaande vertoningen zullen enkele dagen voor de wereldwijde release plaatsvinden. Op geselecteerde markten worden vertoningen gehouden, waarbij een bepaald aantal stoelen exclusief is gereserveerd voor SVS houders.