Yearn Finance (YFI) maakt een winst van 33% te midden van een terugkoop van $7,5 miljoen

Door:
op dec 18, 2021
Listen to this article
  • Yearn Finance is in 24 uur met 33% gestegen tot $33K.
  • De rally komt op het moment dat het team aankondigde dat het voor $7,5 miljoen aan YFI terugkocht.
  • De rally heeft YFI in staat gesteld om zijn volgende doel op $40K te stellen.

Yearn Finance (YFI/USD) heeft de afgelopen dagen opmerkelijke winsten geboekt. De munt bevindt zich momenteel in een opwaartse trend van 33%, waarbij de winst de munt dichter bij een groot prijsherstel brengt na weken van recessie.

De YFI uptrend komt te midden van een belangrijke beslissing van het Yearn Finance team om de groei van het netwerk te stimuleren.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

YFI richt zich op $40K

Nu YFI een grote prijsstijging doormaakt, trekt de munt kopers aan. Momenteel zijn kopers op de markt op zoek naar prijsactie, en YFI is een van de zeldzame munten die nog steeds presteren.

YFI verzamelde kopers tussen de $ 18.000 en $ 20.000 in de recente neerwaartse trend. De munt lijkt nu een prijsstijging van meer dan $ 40.000 te maken als deze de huidige kooptrend vasthoudt.

Als YFI boven het bereik van $ 30.000 tot $ 35.000 blijft, kan het ook boven $ 38.500 stijgen. Vanaf hier zal het volgende hogere doel $ 40.000 zijn, een niveau dat zou kunnen samenvallen met een sterke bullish rally.

Sommige analisten hebben ook verklaard dat YFI een volledig verwaterde waardering (FDV) van minder dan $ 1 miljard heeft bereikt. Deze cijfers kunnen grote winsten voor YFI betekenen, en de altcoin zou in het eerste kwartaal op weg kunnen zijn naar grote winsten.

YFI terugkoop leidt tot een rally

De recente winsten van YFI zijn toegeschreven aan de recente aankondiging dat het ontwikkelingsteam van Yearn Finance sinds november tokens terugkoopt. De bedoelingen van het team voor deze terugkoop komen voort uit een stemming van de gemeenschap om de tokenomics van YFI te stimuleren.

Het gedecentraliseerde team achter YFI heeft 282,40 tokens gekocht tegen een gemiddelde prijs van $ 26,651 voor elk. Deze terugkoop wordt gewaardeerd op meer dan $ 7,50 miljoen.

Bovendien zei Yearn Finance dat het meer dan $ 45 miljoen in zijn schatkist heeft. De totale inkomsten zijn ook aanzienlijk gestegen. Daarom zou het team in de toekomst meer kunnen investeren in het kopen van extra YFI tokens.

Een van de grootste inkomstenplatforms voor Yearn Finance zijn de kluizen die jaarlijks ongeveer $ 100 miljoen aan vergoedingen genereren. Het platform heeft een vlaggenschip slimme spaarrekening die de waarde van de gestorte digitale activa verhoogt.

Een ander cruciaal kenmerk voor Yearn Finance is dat het protocol meer dan $ 5 miljard aan totale waarde vergrendeld (TVL) had aangetrokken. Dit toont aan dat de gedecentraliseerde financiële (DeFi) activiteiten van het netwerk opmerkelijke winsten boeken in vergelijking met het aantal YFI houders, aangezien de marktkapitalisatie van de munt $ 781 miljoen bedraagt. Het Yearn Finance netwerk heeft voldoende liquiditeit in vergelijking met de meeste netwerken in de DeFi sector, omdat het enkele van de hoogste vergoedingen per TVL genereert. Daarom heeft het voldoende inkomsten om het tokeninkoop initiatief te stimuleren.

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld