Mintverse lanceert een bijgewerkte versie van zijn NFT oplossing

Door:
op Jan 7, 2022
Listen to this article
  • Mintverse geeft gebruikers toegang tot een uitgebreide NFT marktplaats en aggregator.
  • Gebruikers kunnen nieuwe NFT collecties verkennen en alle collecties volgen via dezelfde interface.
  • Het platform is bedoeld om problemen op te lossen.

Gedecentraliseerd NFT platform en aggregator Mintverse heeft een vernieuwde versie aangekondigd van zijn NFT oplossing voor het volgen van verzamelingen, die een aantal essentiële verbeteringen en toevoegingen bevat, zo vernam Invezz uit een persbericht. Deze zullen het mogelijk maken om miljoenen mensen aan boord te krijgen voor de NFT industrie.

Een uitgebreide NFT marktplaats

Mintverse zal de toekomst van de industrie verkennen door gebruikers toegang te geven tot een uitgebreide NFT marktplaats en aggregator. Hoewel de interesse in non-fungible tokens de afgelopen maanden wereldwijd aanzienlijk is gestegen, blijft de steile leercurve bestaan.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Aangezien de gebruikerservaring voor beginners niet optimaal is, hebben platforms zoals Mintverse de kracht en het potentieel om de ruimte toegankelijker te maken.

Grote wijzigingen in dashboard

De nieuwe versie introduceert radicale veranderingen, ook in het gebruikersdashboard. Gebruikers kunnen nieuwe NFT collecties verkennen en hun portefeuilles verbinden om alle collecties bij te houden via dezelfde interface. In zijn geschiedenis heeft Mintverse meer dan 75 miljoen activa geanalyseerd op Binance Smart Chain en meer dan 35 miljoen op Ethereum, wat getuigt van de aantrekkingskracht van zijn producten en diensten.

Hoge gastarieven en onvoldoende nut voor huidige NFT activa aanpakken

Mintverse wordt ondersteund door A&T Capital, FBG, Mirana Ventures en Fenbushi Capital onder grote investeerders en partners. Ze willen problemen oplossen zoals een gebrek aan financiële prikkels voor makers, hoge gaskosten en onvoldoende nut van NFT activa. Om dit te bereiken, zullen ze een NFT marktplaats, governance DAO, een gaming incubatie en meer implementeren.

Rene Cao, oprichter van Mintverse, merkte op:

Mintverse zal het BSC ecosysteem dienen door de grootste en meest geaggregeerde NFT database te bieden. In de toekomst zullen op BSC gebaseerde NFT projecten, met name gamingprojecten, geen eigen marktplaats hoeven te ontwikkelen, aangezien Mintverse automatisch alle NFT activa onmiddellijk zal samenvoegen, waardoor een versie van OpenSea voor BSC NFT’s wordt gecreëerd. Daarnaast heeft Mintverse al meer activa op ETH geanalyseerd in vergelijking met OpenSea, de grootste NFT marktplaats op de markt. Om een echt gedecentraliseerd platform te creëren, zullen we gebruikers op Mintverse belonen met een commissiekorting van 100%, wat neerkomt op Web 3.0 dat wij beschouwen als de toekomst.