AAX en The Tie bieden beleggers diepgaande cryptomarktanalyse

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela werd geboren in Bulgarije, groeide op in Chicago en verhuisde vervolgens naar Michigan om de Universiteit van Michigan… lees meer.
on jan 17, 2022
  • AAX biedt volumewaarschuwingen, gekwantificeerde sentimentanalyses en betrouwbare nieuwsfeeds.
  • De feed zal kritieke marktveranderende gebeurtenissen weerspiegelen.
  • De unieke sentimentscore laat veranderingen in marktsentiment zien.

AAX, een toonaangevende cryptocurrency beurs voor institutionele beleggers, is een samenwerking aangegaan met analyseprovider The Tie om meer tools voor gebruikers toe te voegen, zo vernam Invezz uit een persbericht. Eind januari wordt de integratie afgerond.

Door de samenwerking kan AAX een meer gedetailleerde analyse van cryptomarkten bieden op basis van volumewaarschuwingen, gekwantificeerde sentimentanalyses en betrouwbare nieuwsfeeds.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Waardevolle, realtime nieuwsfeeds

AAX zal deze kunnen verkrijgen van reguliere media, crypto nieuwskanalen en financiële publicaties voor elk activum dat ze aanbieden. De feed zal kritieke marktveranderende gebeurtenissen weerspiegelen, zoals luchtdalingen, tokenverbrandingen, partnerschappen, beursvermeldingen en stakingsaankondigingen die kunnen leiden tot snelle prijsstijgingen.

Verbeterde crypto intelligentietools

Een tweede feed zal nog meer verbeterde crypto intelligentietools bieden, aangepast voor individuele gebruikers en met relevant activanieuws.

Unieke sentimentscore

De score geeft verschillen weer tussen positief en negatief marktsentiment. Het zal worden gemeten over meer dan 130 crypto activa en zal het marktsentiment van de afgelopen dag evalueren in vergelijking met de sentimentscore van de afgelopen 20 dagen. Elk token krijgt een score tussen 0-100, wat het enthousiasme van investeerders hierover of het gebrek daaraan weerspiegelt.

Ben Caselin, Hoofd Onderzoek en Strategie bij AAX, zei:

Met deze samenwerking is AAX verder in staat om zijn kernmissie waar te maken om het speelveld voor investeerders in crypto gelijk te maken en gebruikers op ons platform de meest krachtige handelservaring te bieden. Aansluiten bij The Tie maakt ook deel uit van onze bredere strategie om ons platform in het hart van de samenleving te positioneren, niet alleen om op de hoogte te blijven van belangrijke trends, maar ook om onze visie te ontwikkelen en het publiek op een beter geïnformeerde manier te betrekken.

Joshua Frank, medeoprichter en CEO van The TIE, voegde toe:

We zijn erg verheugd om samen te werken met AAX om de crypto analyse van institutionele kwaliteit van The Tie naar een breder publiek te brengen. Crypto gaat over de democratisering van financiën – en met deze samenwerking zijn onze gegevens nu beschikbaar voor miljoenen handelaren over de hele wereld.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money