Binance lanceert CELO en ERN locked staking, APY tot 100%

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela werd geboren in Bulgarije, groeide op in Chicago en verhuisde vervolgens naar Michigan om de Universiteit van Michigan… lees meer.
on jan 17, 2022
  • De renteberekeningsperiode is vanaf 00:00 UTC op de dag na bevestiging.
  • CELO staking duurt 30 tot 90 dagen, de maximale staking limiet is 10.000 CELO.
  • U kunt uw geld elk moment inwisselen en dagelijkse rente verdienen

Binance Staking heeft officieel CELO (CELO/USD) en ERN locked staking gelanceerd, waarmee houders deze tokens vanaf vandaag, 13 januari, om 12.00 uur (UTC) kunnen inzetten. Ze kunnen maar liefst 100% APY verdienen. De inzet is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Renteberekening

De renteberekeningsperiode is van 00:00 UTC op de dag na bevestiging van vergrendelde inzet tot het einde van de respectieve productperiode. De rente wordt dagelijks uitbetaald.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Locked staking voorwaarden

De ERN inzetduur varieert van 10 tot 60 dagen. De maximale inzetlimiet per gebruiker varieert van 375 tot 1.000 ERN, afhankelijk van de duur. De standaard jaarlijkse rente varieert van 15% tot 100%, wederom afhankelijk van de looptijd. Ten slotte is de minimale inzetlimiet 1 ERN.

Voor CELO varieert de stakingsduur van 30 tot 90 dagen. De maximale inzetlimiet per gebruiker varieert van 1.000 tot 10.000 CELO, afhankelijk van de duur. De standaard jaarlijkse rente varieert van iets meer dan 5% tot 8,37%, wederom afhankelijk van de looptijd. De minimale inzetlimiet is 1 CELO zoals bij ERN.

Voorwaarden en opmerkingen

U kunt uw vergrendelde inzetactiva zien onder Portefeuilles > Verdienen > Vergrendeld inzetten > Vergrendeld. De beurs past de APY dagelijks aan volgens de on-chain staking beloningen.

Locked staking: details

Bij locked staking vergrendelt u digitale activa op een Proof of Stake blockchain voor een bepaald tijdsbestek om stakingsbeloningen te verdienen en het netwerk te helpen verbeteren. PoS is een consensusmechanisme dat blokvalidators kiest op basis van het aantal munten dat ze inzetten. Het aantal ingezette munten is recht evenredig met de beloningen.

Staken versus sparen

Binance Sparen vindt helemaal niet plaats op de blockchain. Met dit product kunnen gebruikers van de beurs lenen en rente verdienen. U kunt uw geld op elk moment inwisselen en dagelijkse rente verdienen. Binance Spaarrentes zijn afkomstig van Binance marge en Binance lening.

Vroege aflossing

Als u kiest voor vervroegde aflossing, gaat uw hoofdsom terug naar de contante rekening en wordt de uitgekeerde rente in mindering gebracht op de terugbetaalde hoofdsom.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money