Polygon (MATIC) hint naar een grote release samen met IndiaGG

Door:
op Jan 18, 2022
Listen to this article
  • Polygon heeft plannen over een grote release op 18 januari aangekondigd.
  • Volgens de tweet zal het product waarschijnlijk worden uitgebracht in samenwerking met IndiaGG.
  • Polygon heeft zwaar geïnvesteerd in gaming.

Polygon (MATIC/USD) heeft laten doorschemeren dat het betrokken is bij een belangrijke ontwikkeling voor de gaming gemeenschap in India. Het Layer 2 netwerk heeft geen belangrijke details over dit project onthuld, maar het had laten doorschemeren dat de ontwikkeling op 18 januari zal plaatsvinden.

Het bericht van Polygon laat zien dat de release mogelijk in samenwerking is met IndiaGG, een toonaangevend platform om geld te verdienen in India.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

IndiaGG als een platform om te verdienen

IndiaGG is een bedrijf dat is ontstaan uit een partnerschap van Yield Guild Games. De play-to-earn guild brengt verschillende spelers bij elkaar, waardoor ze kunnen verdienen via non-fungible token (NFT) games en Polygon Studios.

Polygon Studios is de gaming- en NFT divisie van het Polygon netwerk. In december 2021 kondigde IndiaGG zijn oprichting aan. De gamers guild is tot stand gekomen door een samenwerking tussen YieldGuild en Polygon. Het doel van deze samenwerking is om een platform te lanceren dat toegankelijk zal zijn voor spelers die actief zijn in India.

De Indiase gamingmarkt is een van de grootste ter wereld. Via IndiaGG kunnen deze gamers zich wagen aan het concept van spelen om te verdienen. Het platform richt zich op het leren van spelers over dit concept en hoe ze eraan kunnen verdienen.

Het platform is gericht op groei. Tegen het einde van 2021 kondigde IndiaGG aan dat het in januari 211 verschillende updates zou geven die zijn aanbod aan de gaminggemeenschap in India een boost zullen geven.

Polygon neemt deel aan een financieringsronde van $10 miljoen voor nCore Games

Polygon was een van de bedrijven die deelnamen aan een financieringsronde van $ 10 miljoen voor nCore Games. nCore Games is een van de toonaangevende gamingbedrijven in India. De financieringsronde zal het bedrijf ondersteunen bij het lanceren van web 3 aanbiedingen.

Naast Polygon zijn Animoca Brands en Galaxy Interactive de andere vormen die deelnamen aan deze financieringsronde. Dit zijn enkele van de meest populaire namen in de cryptocurrency sector. Het platform wil ook uitbreiden naar de metaverse en zijn eigen NFT’s en tokens lanceren.

Sam Englebardt, de General Partner bij Galaxy Interactive, merkte op:

De groei van gaming in India is al onmiskenbaar en de markt staat klaar om nog een enorme sprong voorwaarts te maken.