Ad

Dan Larimer en EOS community herbouwen het netwerk

Door:
op Jan 20, 2022
Listen
  • Larimer is de 'vader' van de EOSIO architectuur.
  • Mandel codefork is de kortste weg naar EOS onafhankelijkheid.
  • Geschil tussen de ENF en Block.One is opgelost.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De oorspronkelijke EOS (EOS/USD) architect Dan Larimer, die Block.One heeft verlaten, en EOS Network Foundation (ENF) zijn bezig met het herbouwen en opnieuw ontwerpen van het EOS netwerk, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Dan Larimer, algemeen erkend als de vader van de EOSIO architectuur en het EOS netwerk, is een actief en autonoom lid van de EOS gemeenschap geweest nadat hij ontslag nam bij Block.One.

Larimer werkt aan Mandel codefork

Copy link to section

Larimer heeft onlangs aangekondigd dat hij samenwerkt met het ClarionOS team aan de Mandel codebase, die de oude coderepository van EOS zal vervangen. Hij zei:

De Mandel codefork is de kortste weg naar EOS onafhankelijkheid. Het is de eerste stap op een meerjarenplan om EOS nieuw leven in te blazen. Ik ben verheugd om samen te werken met de ENF en ik ben nog nooit zo optimistisch geweest over de toekomstvisie voor EOS. Het is op weg om de DAO van DAO’s te worden waar nieuwe gebruikers niet hoeven te betalen voor accounts en talloze mensen zullen worden beloond voor het bijdragen en het uitnodigen van anderen die hetzelfde doen!

Geschil tussen Block en ENF opgelost

Copy link to section

Het geschil tussen de ENF en Block.One is opgelost. Op 8 december stopt ENF met het doen van blokbeloningsbetalingen aan Block.One. Ze ontvingen onlangs $ 21 miljoen aan financiering rechtstreeks van de EOS gemeenschap.

Twee belangrijke upgrades verwacht

Copy link to section

De EOS blockchain is twee jaar lang grotendeels ongewijzigd gebleven, met uitzondering van enkele kleine upgrades. Larimer en zijn team zullen de EOSIO codebase omvormen tot een nieuwe repository genaamd Mandel. In eerste instantie zullen er twee grote upgrades plaatsvinden: Mandel 2.3 en Mandel 3.0.

Mandel 2.3 is de natuurlijke opvolger van EOSIO 2.2. Het zal mogelijk zijn om Mandel 3.0 te lanceren door middel van een financiering van 200.000 EOS, die de ENF aan Larimer zal geven.

ENF leider Yves La Rose zei:

Het overnemen van de EOSIO codebase is een topprioriteit voor de ENF. Samenwerken met Dan Larimer, de oorspronkelijke architect van de EOS software, was een natuurlijke eerste stap om dat doel te bereiken. Sinds hij een jaar geleden ontslag nam bij Block.One, zijn Dan Larimer en zijn team van ingenieurs bij ClarionOS de belangrijkste actieve leden van de EOS gemeenschap gebleven. Met het team en de rest van de EOSIO familie zullen we een einde maken aan de technische stagnatie die EOS heeft geleden onder de leiding van Block.One.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
EOS Crypto