XP.network kondigt de Tezos integratie aan

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela werd geboren in Bulgarije, groeide op in Chicago en verhuisde vervolgens naar Michigan om de Universiteit van Michigan… lees meer.
on jan 20, 2022
  • XP.network heeft een multichain brug gemaakt voor NFT's.
  • U kunt binnen enkele seconden een NFT tussen blockchains overdragen.
  • Tezos is een steeds populairder alternatief geworden voor verschillende grote op proof-of-work blockchains.

XP.network, een bedrijf dat multichain-ondersteuning biedt voor NFT’s, is geïntegreerd met de Tezos (XTZ/USD) blockchain, verneemt Invezz uit een persbericht. Na deze integratie zal Tezos de multichain bridge van het platform gebruiken in zijn voortdurend groeiende arsenaal aan functies, dat zich uitstrekt tot het wereldwijde ecosysteem met meerdere ketens.

Barrières tussen blockchains afbreken

XP.network heeft een multichain bridge gemaakt voor NFT’s. Het doorbreekt de barrières tussen blockchains, waardoor digitale activa vrijelijk over netwerken kunnen stromen. Op deze manier creëert XP.network de basis voor een uniforme wereldwijde NFT markt door handelaren, makers en eigenaren met elkaar te verbinden.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

XP.network maakt het mogelijk om binnen enkele seconden een NFT tussen blockchains over te zetten tegen minimale kosten. Dit betekent verbeterde liquiditeit voor houders van activa, een grotere blootstelling voor NFT makers en een grotere transactiestroom voor de overbrugde blockchains. Voorheen was het niet mogelijk om een NFT op Tezos te slaan, deze naar Ethereum (ETH/USD) te sturen en op OpenSea te vermelden.

Nir Blumberger, CEO van XP.network, merkte op:

Toen we net onze weg begonnen, wist XP.network dat Tezos een bedrijf is dat we aan onze kant willen hebben. Wij geloven dat dit ecosysteem de maatstaf is waar veel blockchains naar zouden moeten streven. We zijn vereerd en verheugd om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze samenwerking.

De bridge combineert een hoge beveiliging met superieure schaalbaarheid. Het creëert verpakte NFT’s die de metadata van de originele activa behouden zonder de activa zelf te kopiëren. De originele NFT’s zijn veilig in bewaring. Indien nodig kunnen ze worden teruggegeven aan de houder.

Gebruikmakend van toonaangevende energie efficiëntie

XP.network selecteerde Tezos voor de integratie vanwege de hoge energie efficiëntie en constante innovatie van de laatste. Tezos is een steeds populairder alternatief geworden voor verschillende grote op proof-of-work gebaseerde blockchains als een van de eersten die proof-of-stake adopteerde.

Elie Terdjman, oprichter van Tezos Israel, voegde toe:

We zijn erg enthousiast over de integratie van Tezos in de bridge van XP.network. We zijn erg optimistisch over hun technologie en hun toegewijde ontwikkelingsteam heeft ervoor gezorgd dat ze de belangrijkste cross-chain brug zullen zijn. Tezos Israel had de eer om de afgelopen maanden samen te werken met het XP.network team om hen te helpen bij deze integratie. We kijken ernaar uit om te zien wat er op de weg staat voor Tezos en het XP.network.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money