Cardano (ADA) is bijna op volle capaciteit na de lancering van Sundaeswap DEX

Door:
op Jan 28, 2022
Listen
  • De blockchain van Cardano is bijna op volle capaciteit.
  • De TVL van de blockchain bereikte onlangs $80 miljoen.
  • Sommige gebruikers hebben echter hun bezorgdheid geuit over de schaalbaarheid van de blockchain.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De Cardano (ADA/USD) blockchain heeft de afgelopen twee weken een toename in activiteit geregistreerd. Dit volgt op de lancering van de SundaeSwap gedecentraliseerde beurs (DEX) op de blockchain.

Sundaeswap is de eerste DEX op Cardano sinds de laatste in september slimme contracten introduceerde. Hoewel de activiteit op Cardano aanzienlijk is gestegen, zijn gebruikers niet onder de indruk.

Cardano blockchain activiteit piekt

De totale waarde vergrendeld (TVL) op de Cardano blockchain bereikte onlangs een hoogtepunt van ongeveer $ 80 miljoen, ondanks de recessie op de bredere markt. Op het moment van schrijven bedroeg de TVL $ 71,67, volgens DeFi Llama.

De gemiddelde blockchain belasting op het netwerk laat ook zien dat 93,19% van Cardano’s blokken wordt gevuld. Dit is een opmerkelijke groei, aangezien het cijfer op 31 december 32,49% bedroeg. Het aantal ADA wallets ligt ook iets onder de 3 miljoen.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor de Cardano blockchain, die ongeveer vijf maanden geleden is dat slimme contracten live zijn gegaan.

Sommige gebruikers zijn niet onder de indruk

Hoewel het grootste deel van de ADA gemeenschap het succes van de blockchain toejuicht, vierden sommige gebruikers het niet. Uit de gegevens blijkt dat Cardano bijna op volle capaciteit draait, met slechts een enkele DEX op de blockchain.

Cardano heeft verklaard dat het binnenkort schaaloplossingen zal lanceren, maar dit weerhoudt sommige gebruikers er niet van om vragen te stellen. Een Reddit gebruiker met de naam Additional_Till_838 merkte op dat het onvermogen van Cardano om bij te blijven investeerders zou afschrikken.

“Ik vind dit niet leuk omdat het een beeld schetst van Cardano’s blockchain die overbelast is en moeite heeft om de belasting aan te kunnen. Dit zou investeerders kunnen afschrikken van Cardano en hen doen denken dat het geen betrouwbaar blockchain netwerk is.”

De lancering van SundaeSwap werd gekenmerkt door een groot aantal problemen. Amper vijf minuten na de lancering begonnen gebruikers te klagen over mislukte transacties. Sommige gebruikers klagen nog steeds dat hun bestellingen op de DEX nog steeds niet zijn verwerkt, bijna een week na de lancering.

SundaeSwap is ook verwikkeld in een geschil met CardStarter, waarbij de twee platforms elkaar de schuld geven van de gevolgen van investeerders. Het geschil dat op sociale media is gepubliceerd, heeft zelfs de aandacht getrokken van de oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, die de twee partijen vroeg om arbitrage te gebruiken of naar de rechtbank te stappen om de zaak te regelen.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.