Bullieverse haalt $4 miljoen op om metaverse ervaringen te stimuleren

Door:
op Feb 17, 2022
Listen to this article
  • Bullieverse heeft 4 miljoen dollar opgehaald in een financieringsronde.
  • De financieringsronde werd geleid door OKX Ventures.
  • Het geld zal worden gebruikt om de metaverse ervaring op de Bullieverse te verbeteren.

Bullieverse heeft $ 4 miljoen binnengehaald in een financieringsronde. Het platform wil zijn metaverse ervaringen een boost geven met behulp van de fondsen.

Bullieverse is een Open Metaverse platform gemaakt voor makers en spelers. Het platform wil Web3 ervaringen bieden die een meeslepende omgeving zullen creëren. Gamers op het platform genieten van een unieke ervaring, transparantie en een ‘play-to-earn’ economie.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Bullieverse haalt $4 miljoen op

De financieringsronde van $ 4 miljoen werd geleid door OKX Blockdream Ventures. De andere bedrijven die deelnamen aan de financieringsronde zijn onder meer Fundamental Labs, LD Capital, Genblock Capital, Mintable, 6th Man Ventures, Shima Capital en meer.

Met Bullieverse kunnen makers van content hun eigen games ontwikkelen en toegankelijk maken voor de community. Het stelt spelers ook in staat om activa te kopen en uit te lenen. De leidende game op het platform is The Bear Hunt, die in januari 2022 werd uitgebracht en in het eerste kwartaal van het jaar voor het publiek beschikbaar zal zijn.

Mike Dudas en Serge Kassardjian van 6th Man Ventures gaven commentaar op de financieringsronde en zeiden:

Als investeerders in de Web 3.0 ruimte richten we ons op het product en het team. Bullieverse heeft duidelijk een metaverse gamingproduct van het hoogste niveau en wordt geleid door een zeer ervaren en uitgebalanceerd team.

De twee woordvoerders van 6th Man Ventures verklaarden dat het werken met Bullieverse het ware potentieel van Play-and-Earn gamingplatforms liet zien. Ze merkten op dat Bullieverse een leider in de gamingsector zou kunnen worden.

Bullieverse zal zijn metaverse ervaring een boost geven

De CEO en mede-oprichter van Bullieverse, Srini Anala, merkte op dat de afronding van de financieringsronde een belangrijke ontwikkeling was voor Bullieverse. Door de financieringsronde had het gamingbedrijf alles wat nodig was om zijn visie ‘The Metaverse’ te zijn. Een deel van het geld zal worden gebruikt om het ‘Play, Earn, Own and Experience’ model te versterken.

“Er zijn maar heel weinig Web 3.0 projecten die een live product hebben voordat de token wordt gelanceerd – en wij zijn een van hen. We zijn ook de eerste 3D metaverse die op Unreal Engine speelt met een live-game. De volgende 12 tot 18 maanden van uitvoering zijn van cruciaal belang , en daar kijken we naar uit”, aldus Anala.