Binance brengt Netmarble naar NFT's

Door:
op Feb 22, 2022
Listen to this article
  • Golden Bros (GB) Genesis Mystery Box Collection geeft toegang tot vroege toegang tot de game.
  • GB integreert de Unreal Engine voor hoge kwaliteit graphics.
  • Houders komen in aanmerking voor exclusieve tokens.

Binance NFT helpt de toonaangevende game-uitgever Netmarble F&C in de wereld van non-fungible tokens te brengen. De NFT marktplaats van ‘s werelds grootste beurs per transactievolume beschikt over The Golden Bros (GB) Genesis Mystery Box Collection, die vroege toegang tot de game geeft met gekochte kostuums, leerde Invezz uit een persbericht.

Het spelersbestand uitbreiden en een nieuwe IP op de markt brengen

Netmarble is het nieuwste bedrijf dat samenwerkt met Binance NFT bij een NFT drop in een poging om zijn spelersbestand uit te breiden en een nieuwe IP op de markt te brengen. De wereldwijde op IP gebaseerde games van de uitgever omvatten Marvel Studios, The Seven Deadly Sins en meer.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het Golden Bros product is een manier om tegelijkertijd toegang tot de game en een NFT verzameling te krijgen. Het integreert de Unreal Engine om graphics van topkwaliteit beschikbaar te maken. Nadat de game is uitgebracht, wat in de nabije toekomst wordt verwacht, kunnen spelers 3v3 Battle Royale gameplay verkennen met gebruiksvriendelijke besturing en snelle gevechten.

Verleidelijke gameplay en topdesign

Golden Bros wordt een game-hoofdstuk met verleidelijke gameplay en artistieke troeven van topkwaliteit. De Golden Bros NFT’s zijn onbeperkt houdbaar tijdens de vroege toegangsfase en zijn beperkt leverbaar.

Bovendien komen houders in aanmerking voor exclusieve eGBC tokens (early access), die oneindige duurzaamheid bieden tijdens de vroege toegangsfase. Er is een beperkte NFT voorraad vereist om Golden Bros tokens in de game te verdienen. De NFT’s zijn beschikbaar voor 199 BUSD elk. Houders kunnen NFT’s inwisselen voor fysieke activa.

Zeldzame mysterieboxen met speciale beloningen

Leden van de gemeenschap hebben een stimulans om dozen met verschillende zeldzaamheden te verzamelen en te genieten van speciale beloningen. Mystery boxes zijn beschikbaar voor houders van minimaal 5 Premium (Rare) NFT’s. Ze kunnen ook extra mysterieboxen winnen met klassieke NFT kostuums.

Houders van ten minste één Premium (Rare) NFT worden na het einde van de Binance NFT uitverkoop op de witte lijst geplaatst voor toekomstige voorverkoop. De Golden Bros NFT voorverkoop begint op 2 maart 2022 om 11.00 uur UTC en eindigt op 2 maart 2022 om 17.00 uur UTC.

Binance is een onbetwiste leider in de NFT industrie

Binance’s NFT marktplaats stroomlijnt NFT munten en -distributie en biedt blootstelling aan een toenemend aantal NFT enthousiastelingen die bekend zijn met het Binance merk.