Ad

DE AFREKENING VOOR MEME COINS IS EINDELIJK HIER

Memeinated animation

DE VOLGENDE X100 PRESALE BEGINT BINNENKORT

KOOP NU

Binance schort kaartdiensten op voor Russische banken

Door:
op Mar 2, 2022
Listen
  • Sommige Russische gebruikers hebben geklaagd dat hun lokale banken door Binance zijn geweigerd.
  • De kaarten zijn van banken zoals Sberbank.
  • Binance had eerder verklaard dat het Russische gebruikersaccounts niet eenzijdig zal bevriezen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Een deel van de Russische gebruikers op Binance heeft verklaard dat de uitwisselingsgigant niet langer lokale bankkaarten ondersteunt. De kaarten kunnen niet worden gebruikt om fiat-valuta op de beurs te storten of om de aankoop van digitale activa te vergemakkelijken.

Vorige week drong de vice-premier van Oekraïne, Mykhailo Fedorov, er bij alle grote beurzen op aan om Russische gebruikers te blokkeren en hun tegoeden op de beurs te bevriezen.

Binance schort naar verluidt Russische bankkaarten op

Copy link to section

Rapporten stelden dat nadat sommige Russische gebruikers probeerden hun lokale bankkaarten op Binance te gebruiken, ze een waarschuwingsbericht ontvingen met de mededeling:

Laat u alstublieft informeren. We ondersteunen momenteel geen bankkaarten die in uw land zijn uitgegeven.

Het bericht voegt ook een positieve noot toe dat Binance eraan werkt om dit zo snel mogelijk mogelijk te maken. De Telegram- en Twitter kanalen van Binance Russia hebben echter geen aankondigingen gedaan met betrekking tot het verwijderen van deze lokale kaarten.

De Telegram beheerder van Binance heeft gezegd dat “vanaf nu Binance normaal werkt”. Een woordvoerder van Binance Rusland heeft verder verklaard dat dit een vorm van fout kan zijn en dat als Binance wijzigingen aanbrengt, het zijn gebruikers hiervan op de hoogte zal stellen.

Andere bronnen hebben echter verduidelijkt dat Binance sommige kaarten weigert van banken die het doelwit zijn van westerse sancties. Een van deze kaarten is van Sberbank, een van de grootste banken in Rusland. Andere gebruikers hebben ook gezegd dat kaarten die zijn uitgegeven door Tinkoff niet zijn getroffen door deze verstoring. Tinkoff is niet meegenomen in de westerse sancties.

Beurzen wijzen verzoek van Oekraïne af

Copy link to section

Een woordvoerder van Binance sprak met CNBC en zei dat de beurs gebruikers niet eenzijdig van de beurs zou weren. “Crypto is bedoeld om mensen over de hele wereld meer financiële vrijheid te bieden. Eenzijdig besluiten om de toegang van mensen tot hun cryptovaluta te verbieden, zou indruisen tegen de reden waarom crypto bestaat.”

De CEO van Kraken, Jesse Powell, reageerde ook op het verzoek van Fedorov en zei dat het bevriezen en blokkeren van de accounts van Russische gebruikers een wettelijke vereiste zou zijn. Coinbase heeft ook gezegd dat het zijn Russische gebruikers geen algemeen verbod zal uitvaardigen.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.