Binance Coin volgt de bredere trend van de cryptomarkt

Door:
op Mar 7, 2022
Listen to this article
  • Binance Coin heeft de afgelopen week een lichte uptrend gemaakt.
  • Ondanks deze prijsactie is de bearish markt echter nog steeds in het spel.
  • BNB zou een prijsdoel kunnen stellen op $400 als er sterke marktondersteuning komt.

De prijs van Binance Coin (BNB/USD) heeft geen significante prijsbewegingen gemaakt. Het huidige marktsentiment voor cryptocurrency is onzeker; vandaar dat de prijzen de afgelopen weken zijwaarts zijn bewogen.

De prijs van BNB vertoont momenteel tekenen van toegenomen marktvolatiliteit. Op het moment van schrijven handelde BNB op $ 379,03, na een winst van 4,5% in de afgelopen week.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

BNB’s bearish druk is sterk

De prijs van BNB heeft de afgelopen 24 uur nog geen gewaagde opwaartse trend doorgemaakt. Elke poging om winst te maken werd tegengegaan door een neerwaartse trend, en er is een mogelijkheid dat de bearish druk BNB naar verdere dieptepunten zal duwen.

Als de prijs van BNB naar lagere niveaus duwt, zal deze naar de lagere ondersteuningsniveaus van $ 365 gaan. Deze niveaus kunnen kopersondersteuning aantrekken, maar dit zal alleen duren als de marktondersteuning sterk is, en momenteel zijn zowel kopers- als marktondersteuning nog relatief laag.

Als het er niet in slaagt $ 365 vast te houden, kunnen de lagere ondersteuningsniveaus van $ 320 in aantocht zijn. Dit niveau wordt bereikt als de verkopers besluiten te verkopen als gevolg van de toegenomen volatiliteit op de markt. Traders vertonen momenteel een verward marktsentiment; vandaar dat elke lichte neerwaartse trend in de markt verkoopdruk kan veroorzaken.

Bulls kunnen in het spel komen

De algemene markt is misschien bearish, maar de prijs van BNB moet nog toegeven aan een sterke bearish trend. Als de bulls over de bredere markt springen, zal BNB een rally maken, wat is gezien in de verschillende intradag handelsperioden waarin de prijs van BNB is gestegen als reactie op perioden van verhoogde volatiliteit in de bredere cryptomarkt.

Als de prijs van BNB richting een opwaartse trend gaat, zou het het hogere weerstandsniveau op $ 385 kunnen testen. Het had dit niveau de afgelopen 24 uur getest, maar de prijzen zakten kort daarna in. Als het boven dit niveau blijft, kan het token de hogere weerstand testen op $ 400. BNB slaagde erin om eerder deze maand de $ 400 niveaus te testen, en als deze standhoudt, zou een opwaartse trend richting $ 425 kunnen worden bereikt.