Stader sluit een tokenverkoop van $23 miljoen

Door:
op Mar 11, 2022
Listen to this article
  • Gedecentraliseerde liquid staking verbetert DeFi opbrengst.
  • Strategische investeerders in Stader zijn onder meer Three Arrows Capital, Blockchain.com, Pantera.
  • Stader bouwt een staking middleware-infrastructuurlaag.

Na het ophalen van $ 23 miljoen van 40.000 portefeuilles van de CoinList tokenverkoop, bracht de cross-chain staking startup Stader Labs het totaal van openbare en particuliere verkopen op $ 40 miljoen, leerde Invezz uit een persbericht. De belangstelling van institutionele en particuliere beleggers is een teken van brede steun van de gemeenschap voor Stader’s baanbrekende innovaties.

One-click en gedecentraliseerde staking en andere innovaties

Deze innovaties omvatten uitzetten met één klik, wat het uitzetten op maximaal 10 validators eenvoudig maakt. Het doel is om de netwerkcentralisatie te verminderen. Gedecentraliseerde liquid staking verbetert DeFi opbrengst. Daarnaast zijn er stakingsbeloningen voor entertainment, stakingsplatforms voor instellingen en alles-in-één API’s die staking voor uitwisselingen stroomlijnen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Deze innovaties zullen betere financiële kansen bieden, de PoS netwerkbeveiliging verbeteren en de volgende miljard gebruikers aan boord brengen om te staken.

Hoge beloningen op LUNA staking, FTM en SOL staking komen eraan

Momenteel kunt u Terra’s token (LUNA/USD) inzetten met APR van 10,56%. Fantom (FTM/USD) en Solana (SOL/USD) staking komt eraan. Stader heeft een indrukwekkende lijst van strategische investeerders, zoals Three Arrows Capital, Blockchain.com, Pantera, Coinbase Ventures en Ledger Prime.

Tot de partners van het platform behoren ook Solana Foundation en Terraform Labs.

Amit Gajjala, CEO en medeoprichter van Stader Labs, zei:

We zijn nederig over de steun van onze community, die gelooft in onze missie om de volgende miljard gebruikers aan te nemen voor staking. Het team is al bezig om elk L1 PoS netwerk te ondersteunen en onze producten uit te breiden om zowel particuliere als institutionele beleggers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zeer modulaire aanpak

Stader bouwt de key-staking middleware infrastructuurlaag voor meerdere PoS netwerken die de bovenstaande staking-gerelateerde kansen zal aandrijven en tegelijkertijd de belangrijkste uitdagingen oplost. Ze hanteren een extreem modulaire benadering voor het bouwen van contracten, zodat derde partijen hun componenten kunnen gebruiken om verschillende uitzetoplossingen bovenop te bouwen.

Slimme contracten inzetten op meerdere ketens

Stader werkt aan de ontwikkeling van native staking slimme contracten op Terra, Solana en andere blockchains. Het economische ecosysteem dat ze creëren, zal helpen bij het ontwikkelen van landbouw en gaming met beloningen, lanceerplatforms en oplossingen voor liquide inzet.

Op de lange termijn wil Stader derde partijen ondersteunen bij het ontwikkelen van staking-gerelateerde applicaties bovenop haar infrastructuur. Het platform zorgt ervoor dat de beste validators in het ecosysteem worden gebruikt voor het uitzetten.