Ad

Nervos wereldwijde hackathon bevordert interoperabiliteit

Door:
op Mar 18, 2022
Listen
  • Winnaars ontvangen exclusieve NFT's en een prijzenpot van $75.000.
  • Deelnemers maken een dApp en starten deze op Nervos' EVM compatibele Layer 2, Godwoken, in Relay.
  • Nervos zal een reeks leerruimten en sessies hosten, evenals live sessies.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Nervos kondigde het wereldwijde Web3 World Championship aan, een hackathon gericht op het ondersteunen, uitlichten en promoten van de beste Web3 talenten, zo vernam Invezz uit een persbericht op PR News Wire. De winnaars ontvangen exclusieve NFT’s en een prijzenpot van $ 75.000 in de native token van het Nervos Network, CKB.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De hackathon is vandaag online begonnen en duurt tot 2 mei 2022. Deelnemers kunnen deelnemen aan team- en solo-activiteiten zoals estafette, kunst, 100 meter sprint en een marathon. Hier zijn de details

Relay

Copy link to section

Deelnemers zullen een dApp maken en deze lanceren op Nervos’ EVM compatibele Layer 2, Godwoken, in teams van drie. De winnaars krijgen $ 12.000 in CKB. Het team dat tweede wordt, wint $ 7.500.

Art Attack

Copy link to section

Teams slaan een NFT op Nervos’ vlaggenschip NFT platform, kollect.me. De 10 beste NFT’s winnen elk $ 1.000 in CKB.

100 Meter Dash

Copy link to section

Concurrenten racen om hun Ethereum (ETH/USD) dApp project over te dragen naar Nervos. De eerste 10 winnen elk $ 1.000 in CKB.

Marathon

Copy link to section

Last but not least zullen teams strijden om een zinvolle dApp te maken en deze op Godwoken te lanceren. Het team dat op de eerste, tweede en derde plaats staat, ontvangt respectievelijk $ 15.000, $ 13.000 en $ 7.500 in CKB.

Kevin Wang, medeoprichter van Nervos Network, merkte op:

De wereld van Web3 biedt ongekende mogelijkheden voor creativiteit en innovatie aangedreven door blockchain technologie, en dat is de inspiratie voor deze hackathon. Het Web3 Wereldkampioenschap, een van de eerste evenementen in zijn soort, laat niet alleen zien hoe gemakkelijk het is om een Ethereum dApp naar Nervos te porten, maar geeft ontwikkelaars en team ook een duidelijk pad om bij te dragen aan ons ontluikende ecosysteem.

Nervos zal een reeks leerruimten en -sessies organiseren, evenals livesessies om deelnemers te helpen hun best te doen in de hackathon. Ze zullen na de hackathon verdere marketing, financiering, mentoring en lanceringskansen kunnen nastreven.

Op een missie om interoperabiliteit te bereiken

Copy link to section

Nervos is op een missie om interoperabiliteit 2.0 te bereiken, dat betrekking heeft op een volledig interoperabel blockchain ecosysteem. Daartoe geeft het netwerk mensen steeds meer mogelijkheden om apps te maken en te lanceren die individuele blockchains overstijgen.

Evenementen zoals Web3 World Championship maken de weg vrij voor naadloos werken in elke keten in het ecosysteem. De native token van Nervos wordt momenteel verhandeld voor $ 0,01 en staat op de 153e plaats volgens marktkapitalisatie.

Nervos Network Crypto