Ad

EOS stijgt met dubbele cijfers tijdens marktherstel

Door:
op Mar 22, 2022
Listen
  • EOS heeft de afgelopen 24 uur dubbelcijferige winsten geboekt.
  • Deze winsten komen naarmate de bredere markt voor cryptocurrency zich herstelt.
  • De munt is in twee weken tijd ook met 26% gestegen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De afgelopen 24 uur heeft de markt voor cryptocurrency een opmerkelijke winst geboekt. Bitcoin (BTC/USD) kijkt momenteel naar $ 43.000, terwijl Ethereum (ETH/USD) de $ 3.000 is gepasseerd. Deze prestatie trekt de rest van de markt omhoog en de meeste cryptocurrencies worden in de groene zone verhandeld.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

In de afgelopen 24 uur heeft EOS (EOS/USD) dubbelcijferige winsten van 10,2% behaald en handelde het op het moment van schrijven op $ 2,43, volgens CoinGecko.

EOS schakelt naar een opwaartse trend

Copy link to section

In de afgelopen twee weken is EOS met 23% gestegen. Dit is een opmerkelijke winst, aangezien de volatiliteit in de markt hoog is. Het is erin geslaagd deze winst vast te houden te midden van de onzekerheid van handelaren over de richting van de markt.

Tijdens de afgelopen 24 uur won EOS van ongeveer $ 2,18 om een hoogtepunt van $ 2,44 te bereiken. Als het blijft winnen, zal het het volgende weerstandsniveau testen op $ 2,56. Vanaf hier zou het token kunnen stijgen naar $ 2,75, waarna het de volgende richtprijs op $ 3 zou kunnen stellen.

De marktondersteuning is momenteel hoog en als dit aanhoudt, zal dit EOS meer winst opleveren. Handelaren zullen blijven kopen als de markt blijft handelen in de groene zone vanwege het toegenomen marktvertrouwen.

EOS zal de verliezen herstellen die sinds het begin van het jaar zijn gemaakt als het meer dan $ 5 handelt. De munt overtrof dit niveau in november, toen de bredere markt aan het stijgen was, en als de markt deze winst handhaaft, zal hij klaar zijn om weer naar deze niveaus te stijgen.

EOS kan ook dalen

Copy link to section

EOS zou ook een dip kunnen registreren als de rest van de markt er niet in slaagt zich te herstellen. De markt fluctueerde de afgelopen maanden en elke poging om te herstellen werd kort daarna tegengegaan met een recessie.

Als de EOS dip omkeert, wordt het lagere ondersteuningsniveau van $ 2,38 getest. Als de handelaren schrikken van deze prijsbeweging, kunnen ze de verkoopdruk opvoeren, waardoor het token verder naar beneden wordt gedrukt en het lagere ondersteuningsniveau van $ 2,25 wordt getest. een cruciaal ondersteuningsniveau zal worden gevormd als het token onder $ 2,10 daalt.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
EOS Crypto