Ad

EOS start de revisie van Transaction Lifecycle

Door:
op Mar 30, 2022
Listen
  • De vier belangrijkste Blue Papers zijn Audit+, Core+, API+ en Wallet+.
  • ENF bundelde krachten met Object Computing, Inc. voor taakuitvoering.
  • Eindgebruikers kunnen verschillende belangrijke verbeteringen van de levenskwaliteit verwachten.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Nadat de EOS (EOS/USD) gemeenschap de EOS Network Foundation (ENF) de ontwikkeling van zijn core blockchain software had toevertrouwd, voltooide deze laatste de eerste fase van de technische verbetering van de EOSIO core-software, vernam Invezz uit een persbericht.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Blue Papers en ontwikkelingstakken

Copy link to section

Er zijn vier belangrijke Blue Papers: Audit+, Core+, API+ en Wallet+. De eerste en tweede focus op een raamwerk voor beveiligingsanalyse en op het herstel van EOSIO software als een toonaangevende blockchain technologiestack.

API+ heeft tot doel de bruikbaarheid en statistieken voor dApps te verbeteren door EOS knooppunteindpunten functioneler te maken. Ten slotte schetst Wallet+ nieuwe SDK’s, portemonnees en standaarden om de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Samenwerking met OCI voor uitvoering

Copy link to section

ENF werkte voor de uitvoering samen met Object Computing, Inc. (OCI). De technische afdeling van het adviesbureau speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van EOSIO. OCI zal werken aan en ontwikkelen van de revisie van de transactielevenscyclus die wordt beschreven in de API+ documenten.

Transaction Lifecycle is topprioriteit

Copy link to section

Zowel de community als het API+ Blue Paper identificeerden Transaction Lifecycle als een item met hoge prioriteit. Het doel is om eindgebruikers een aantal belangrijke verbeteringen van de kwaliteit van leven te bieden. De huidige “subjectieve facturering” functies maken het voorspellen van resourcekosten een uitdaging. Bovendien zijn transacties moeilijk te volgen en opnieuw in te dienen.

Welke verbeteringen zijn gepland?

Copy link to section

Een nieuw API eindpunt schat het resourcegebruik voor ingediende transacties. Routing binnen Subjective Billing wordt aangepast om het aantal “verloren” transacties te minimaliseren. Het volgen en doorgeven van transacties zal ook worden verbeterd, waardoor de ontwikkeling van efficiënte blokverkenners eenvoudiger wordt.

Yves La Rose, uitvoerend directeur van ENF, merkte op:

EOS heeft het geluk te kunnen profiteren van een ervaren team zoals OCI. De ENF kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking die aanzienlijke waarde zal opleveren voor het EOS netwerk. Toegang hebben tot meerdere toonaangevende ontwikkelingsteams zal ongetwijfeld de kerncodebasis van EOS versterken, waarbij veel teams parallel werken om een geconsolideerde roadmap van producten en functies te implementeren, zoals beschreven in onze Blue Papers.

Brian Johnson, OCI Principal Blockchain Engineer, verklaarde:

OCI draagt vanaf het allereerste begin bij aan de ontwikkeling van EOSIO; we zijn enthousiast over deze kans om met ENF samen te werken om op dat werk voort te bouwen en van het EOS platform de meest performante en gebruiksvriendelijke blockchain ter wereld te maken.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
EOS Crypto