HBAR Foundation lanceert nieuw fonds ter ondersteuning van op Hedera gebaseerde privacybehoudende oplossingen

Door:
op Apr 22, 2022
Listen
  • HBAR Foundation werkt samen met softwareontwikkelaar Acoer
  • Het fonds richt zich op ontwikkelaarsteams die op zoek zijn naar privacybeschermende oplossingen
  • Het doel is om op DLT gebaseerde privacy oplossingen mogelijk te maken die aansluiten op de wetgeving

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De HBAR Foundation, een organisatie die zich richt op het ondersteunen van de ontwikkeling van het Hedera ecosysteem door middel van subsidies aan projecten, heeft de lancering aangekondigd van een nieuw fonds. Dit fonds zal zich richten op het bevorderen van privacy oplossingen in het Hedera Hashgraph ecosysteem.

Het Privacy Market Development Fund, dat donderdag werd aangekondigd, zal teams van ontwikkelaars helpen bij hun zoektocht om privacybeschermende technologieën op het platform te lanceren. De HBAR Foundation heeft niet bekendgemaakt hoeveel het geld was toegewezen aan het ‘partnerbeheerde fonds’.

Er wordt echter verwacht dat het fonds cruciaal zal zijn bij het aandrijven van op Hedera gebaseerde privacyoplossingen. Dit, als onderdeel van het web3-landschap van de sector.

Een ‘gemeenschappelijk technologisch kader’

Acoer, een toonaangevend technologiebedrijf en ontwikkelaar van realtime op blockchain gebaseerde software, zal het fonds beheren.

Shayne Higdon, mede-oprichter en CEO van de HBAR Foundation, merkte in een persverklaring op:

De behoefte aan privacybeschermende technologie op internet is de afgelopen tien jaar van cruciaal belang geworden. De ontwikkeling in het volgende decennium zal cruciaal blijken om deze technologieën te kunnen bieden. De lancering van het Privacy Market Development Fund is bedoeld om deze ontwikkeling te helpen versnellen en zowel ontwikkelaars als regelgevers een gemeenschappelijk technologisch kader te bieden om vanuit te werken .”

De privacybeschermende technologieën zijn cruciaal als onderdeel van de bescherming van consumentenrechten. Waarbij verantwoording een kernaspect is van de wettelijke vereisten.

Het Privacy Market Development Fund zal dus een grote rol spelen bij het ondersteunen van op gedistribueerde grootboektechnologie (DLT) gebaseerde privacyoplossingen, die in overeenstemming zijn met de wet.

Dit omvat het bieden van bescherming zoals voorzien in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie (EU) en de Californische wet op de privacy van consumenten (CCPA).

Hedera (HBAR), de 39e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $ 3,8 miljard, handelde donderdag op $ 0,19. Het HBAR/USD paar daalde de afgelopen 24 uur met 2,7%. De cryptocurrency bereikte in september 2021 een recordhoogte van $ 0,57.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.