Huobi lanceert strategische investeringseenheid

Door:
op apr 25, 2022
Listen to this article
  • De nieuwe eenheid zal kijken naar dingen zoals Metaverse, Web3 en DeFi
  • Huobi Tech Capital heeft al aanzienlijke vooruitgang geboekt met GameFi investeringen
  • Huobi Tech heeft het verheven doel om het grootste one-stop-compliant virtuele asset-serviceplatform te worden

Huobi Technology Holdings Limited ( HT/USD ) heeft zijn strategische investering en M&A-eenheid genaamd Huobi Tech Capital gelanceerd. Dat vernam Invezz uit een persbericht. De nieuwe eenheid zal zaken zoals Metaverse, Web3 en DeFi onderzoeken, in een poging investeringsmogelijkheden in de blockchain-industrie te benutten.

Focus op investeringen in een vroeg stadium

Huobi Tech Capital zal zich richten op strategische acquisities die het blockchain-ecosysteem van Huobi Tech versterken. Evenals investeringen in een vroeg stadium die afhankelijk zijn van trends in de sector. Een van de flexibele investeringsstrategieën die het zal toepassen, zijn symbolische investeringen in de cryptowereld en traditionele aandeleninvesteringen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Sterke vooruitgang met GameFi

Huobi Tech Capital heeft al aanzienlijke vooruitgang geboekt met GameFi investeringen. De entiteit heeft onlangs een investering gedaan in een project met een serviceplatform voor digitale activa voor family offices.

Die blockchain is een sociaal hulpmiddel om vertrouwen en relaties op te bouwen, evenals een kosteneffectieve technologie. Huobi Tech wil kritieke technologische ontwikkelingen in de blockchain industrie ondersteunen, door middel van investeringen in toonaangevende start-ups.

Over Huobi Tech

Huobi Tech heeft het verheven doel om het grootste one-stop-compliant virtuele activaserviceplatform te worden en actief de blockchain- en virtuele activa-ecosystemen te ontwikkelen. Het vraagt financiële en virtuele activa gerelateerde licenties aan, in belangrijke markten over de hele wereld.