Portal en HighCircleX gaan samenwerken om pre-IPO aandelen op de Bitcoin blockchain te tokeniseren

Door:
op Apr 25, 2022
Listen
  • Portal en HighCircleX worden partners om pre-IPO aandelen op de Bitcoin Blockchain te tokeniseren
  • Het partnerschap is onderdeel van Portal's initiatief om de acceptatie van Bitcoin te verbeteren
  • Tokenisatie om uitdagingen te overwinnen, waarmee private equity markten worden geconfronteerd

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Portal is een cross-chain Layer-2 DEX netwerk, op basis van Bitcoin. Portal is nu een samenwerking aangegaan met HighCircleX, om aandelen van pre-IPO bedrijven te tokeniseren, binnen de Bitcoin blockchain. HighCircleX is een op blockchain gebaseerd activaplatform van High Circle Ventures.

Partnerschap is onderdeel van Portal’s initiatief om de acceptatie van Bitcoin te verbeteren

Deze samenwerking is wederom een stap voorwaarts, in de zoektocht van Portal om Bitcoin voor praktische doeleinden te gebruiken. HighCircleX is een wrijvingsloze marktplaats voor de nieuwste generatie aandeleninvesteringen en handel. De tokenisatie van aandelen in pre-IPO particuliere ondernemingen zal illiquide activa helpen bij het verkrijgen van liquiditeit. Nu Portal de Bitcoin blockchain uitbreidt met “vele applicatielagen”, zal het nut ervan ook toenemen.

Epic Games, Klarna, Automation Anywhere, SpaceX en Cross River Bank behoren tot de bedrijven waarvan de eigendomsbelangen kunnen worden getokeniseerd en verkocht. Het is van vitaal belang om op te merken, dat deze tot ‘s werelds beste en meest gewilde pre-IPO bedrijven behoren.

Dr. Chandra Duggirala, de uitvoerend voorzitter van Portal, merkte op:

Portal brengt real-world use-cases naar Bitcoin. Uiteindelijk zullen we tokenisatie van veel meer financiële activa op de Bitcoin blockchain zien. Hoewel deze activa geen activa aan toonder zijn zoals Bitcoin, markeert dit het begin van het samenvoegen van het Bitcoin ecosysteem met niet-beveiligde financiële activa door middel van een eenvoudige interface voor gebruikers, die voldoet aan de criteria voor de accreditatie van investeerders.

Duggirala voegde eraan toe, dat het tokeniseren van de aandelen de uitdaging van liquiditeitsfragmentatie in verschillende toepassingen en uitwisselingen aanpakt.

Tokenisatie om uitdagingen te overwinnen waarmee private-equityfondsen worden geconfronteerd

Investeren in particuliere markten heeft aanzienlijke nadelen, waaronder onbepaalde periodes waarin contant geld vastzit, een tekort aan liquiditeit en onzekerheden over de onderliggende waarde van posities, om er maar een paar te noemen. Met tokenisatie van private activa, kan HighCircleX verschillende van de huidige limieten overwinnen met de hulp van Portal.

HighCircleX-CEO Hemanth Golla zei:

HCX maakt het voor beleggers een koud kunstje om te investeren in private equity. Het geeft leden direct toegang tot fractioneel eigendom van aandelen van de meest populaire bedrijven. Wij zijn van mening dat tokenisatie, en de snelle gemakkelijke verhandelbaarheid die ermee gepaard gaat, deze markt enorm zullen ontsluiten en uitbreiden.

Ad

Investeer snel & eenvoudig in de beste cryptovaluta met ’s werelds grootste en veiligste broker, OKX.

8.5/10