Kromatika breidt Chainlink integratie uit naar Polygon

Door:
op May 10, 2022
Listen
  • Limietorders worden automatisch uitgevoerd op vooraf ingestelde voorwaarden
  • Gebruikers genieten van topfunctionaliteit die beschikbaar is op Web3
  • Ze kunnen handelen zonder slippage, zonder frontrunning bots en zonder swapfees

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Kromatika, een gedecentraliseerd handelsprotocol waarmee cryptohandelaren limietorders kunnen uitvoeren bovenop de Uniswap DEX, kondigde een uitgebreide integratie met Chainlink Keepers aan, zo vernam Invezz uit een persbericht. De integratie is uitgebreid naar het Polygon Mainnet ( MATIC/USD ).

Gebruikers van Kromatika op het Polygon Mainnet kunnen profiteren van on-chain limietorders, die automatisch worden uitgevoerd op vooraf ingestelde voorwaarden. Ondersteund door het robuuste gedecentraliseerde netwerk van Chainlink ( LINK/USD ) oracle nodes.

Een toonaangevende DEX worden op Ethereum

Kromatika is van plan een toonaangevende DEX te worden in het Ethereum ( ETH/USD ) ecosysteem, door gebruikers de beste ervaring en functionaliteit te bieden die beschikbaar zijn in Web3. Dit betekent praktisch dat ze kunnen handelen zonder “slippage”, zonder frontrunning bots en zonder swapfees.

Kromatika kan honderdduizenden nieuwe gebruikers op het Polygon-netwerk limiet order functionaliteit bieden tegen lage kosten. Dit alles razendsnel, nu ze hun Chainlink Keepers integratie hebben uitgebreid.

Volgens een verklaring door het Kromatika team:

Als blockchain-agnostisch gedecentraliseerd oracle netwerk, helpt Chainlink ons om snel ons doel te bereiken om de Kromatika-ervaring naar het hele Ethereum-ecosysteem te brengen. ‘Limit orders’ zijn een gewoongoed in traditionele financiën en we zijn verheugd om ze eindelijk naar Polygon te brengen.

Tomasz Wojewoda, Head of Global Sales bij Chainlink Labs, voegde toe:

Chainlink stelt DeFi-protocollen in staat om innovatieve producten te bouwen en hun gebruikersbestand uit te breiden over het ecosysteem met meerdere chains. Limietorders zijn een fundamentele exchange-functie en Kromatika’s integratie van Chainlink Keepers op Polygon brengt deze mogelijkheid naar een groot aantal nieuwe gebruikers.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.