De ANC token van Anchor Protocol duikt 65% naarmate de Terra ellende voortduurt

Door:
op May 11, 2022
Listen
  • De prijs van Anchor Protocol is met 97% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit.
  • Verliezen vielen samen met wijdverbreide crypto sell-off druk.
  • UST stablecoin is 33% lager dan zijn dollarkoppeling, terwijl LUNA/USD 92% is kwijtgeraakt.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Anchor Protocol (ANC) is de afgelopen 24 uur 65% gezakt en is sterk gedaald qua intraday-verkopen. Aangezien crypto-bloedingen tokens in het Terra-ecosysteem hard treffen.

De ANC token, die woensdagochtend op $ 0,85 stond, daalde tot $ 0,14 toen Terra’s LUNA en UST leegbloedden. Op het moment van schrijven handelt ANC/USD rond $ 0,29, nog steeds buiten de 24-uurs highs.

De lichte stijging, die dreigt te vervagen naarmate de sell-off van risicovolle activa weer wordt hervat, hielp de token van het prijsniveau van minder dan $ 0,20 te duwen om de rotting in te dammen. Dit volgde op een bredere marktreactie op de publicatie van de Amerikaanse inflatiegegevens, met aandelen en Bitcoin iets hoger.

Op het huidige prijsniveau heeft Anchor de afgelopen week 82% van zijn waarde verloren en is het momenteel met 97% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $ 8,23, dat in maart 2021 werd bereikt.

Terwijl de dalingen voor ANC te midden van wijdverbreide bearmarkt-verliezen komen, die miljarden dollars van de cryptomarktwaardering hebben weggevaagd, heeft Anchor te maken met de enorme dalingen die Terra (LUNA) en TerraUSD (UST) treffen.

Na het verliezen van zijn koppeling aan de Amerikaanse dollar, daalde de UST stablecoin tot $ 0,25 voor een de-peg van 75%. Voordat hij vandaag hoger ging nadat Terraform Labs CEO Do Kwon maatregelen aankondigde om de $ 1-koppeling te herstellen. De stable coin staat momenteel op $ 0,59.

De LUNA token daalde woensdag ook scherp tot $ 2,29 met verliezen van meer dan 93% in de afgelopen 24 uur.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.