Tangent lanceert op Cardano, langverwachte website nu live

Door:
op May 11, 2022
Listen
  • De voorverkoop van TANG tokens begint binnen een maand
  • Tangent is een permissionless platform dat kunstenaars en investeerders bij elkaar wil brengen
  • TANG wordt een governance-token, houders stemmen over voorstellen met betrekking tot het gebruik van Tangent

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De groei en tractie van Tangent, een nieuw cryptocurrency-project dat in 2022 op de Cardano ( ADA/USD ) blockchain wordt gelanceerd, trekt veel aandacht van nieuwsaanbieders en andere goed zichtbare platforms.

De website van Tangent is nu live en het team heeft ook zijn langverwachte whitepaper uitgebracht, vernam Invezz uit een persbericht. De voorverkoop van het TANG token begint over 24 dagen.

Project gelanceerd op social media

Op de vraag waarom het project eerst op social media werd gelanceerd, antwoordde Ben Gordon, medeoprichter van Tangent als volgt:

We wilden echt de blockchain-ruimte op Cardano opschudden en de geschiedenis ontwrichten. Voordat we lanceerden, hadden we een gameplan dat onze benadering van zowel de technologie als de marketing omvatte. Om eerlijk te zijn, hadden we onze gedachten gewoon niet volledig gedocumenteerd in een formaat dat op dat moment als beschikbaar voor het publiek zou worden beschouwd.

Tangent brengt investeerders en kunstenaars samen

Tangent is een permissionless platform dat als doel heeft artiesten, investeerders en andere geïnteresseerde partijen bij elkaar te brengen om beloningen te krijgen, in te zetten en toegang te krijgen tot baanbrekende NFT’s op de Cardano-blockchain.

TANG wordt de governance-token, waarmee houders kunnen stemmen over voorstellen met betrekking tot het gebruik en de ontwikkeling van Tangent, en zo direct kunnen deelnemen aan ecosysteemgovernance. De gemeenschap kan stemmen over elk voorstel dat voldoet aan de voorsteldrempels die zijn vastgesteld door het governance protocol.

Gebruikers genereren inkomsten met virtuele activa en maken nieuwe aan

De praktijkvoorbeelden van Tangent zijn onder meer gebruikers geld laten verdienen met hun virtuele activa en hen toegang geven tot innovatieve financiële diensten door nieuwe activaklassen te creëren. Een voorbeeld zijn opbrengstgenererende NFT’s die worden ondersteund door real-world en in-game activa, zoals minderheidsaandelen in onroerend goed in Japan.

Staking is de ‘meest voordelige actie’

TANG houders kunnen hun tokens en hun NFT’s inzetten via hun dApp. Tangent medeoprichter Clint Alexander wees op staking als een van “de meest voordelige acties voor alle deelnemers.” Alexander, die veel van de deelnemers van de “seadverkoop” persoonlijk ontmoette, voegde toe:

Het is ons plan om Tangent te ontwikkelen tot een door DAO bestuurd model of een gedecentraliseerde autonome organisatie, die onze houders en gemeenschap verder de belangrijkste besluitvormings- of stemrechten zou geven om de organisatie vooruit te helpen.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.