Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

Nansen kondigt seed-ronde aan voor APY.vision

Door:
op May 12, 2022
Listen
  • Nansen zal ook dataintegratie van derden voltooien
  • APY.vision is een analyseplatform dat liquiditeitsverschaffers helpt kapitaal bij te dragen aan AMM's
  • 70k+ liquiditeitsverschaffers helpen DeFi-marktmakers op APY.vision meer dan $ 10 miljard aan TVL te volgen

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Nansen, het toonaangevende blockchain data en analyseplatform, heeft zijn deelname aangekondigd aan een lopende seed-ronde voor APY.vision. Dit is een belangrijk DeFi-dataplatform, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Het platform zal ook een gegevensintegratie van derden voltooien om samen te vallen met de startinvestering. Dit is een van de eerste keren dat Nansen externe gegevens verwerkt.

APY geeft LP’s duidelijkheid over AMM-protocollen

Copy link to section

APY.vision is een analyseplatform dat liquiditeitsverschaffers helpt om kapitaal bij te dragen aan Automated Market Making (AMM) -protocollen door hen duidelijkheid te verschaffen. Op dit moment helpen meer dan 70.000 liquiditeitsverschaffers DeFi-marktmakers op APY.vision om meer dan $ 10 miljard aan TVL te volgen over 10 verschillende blockchains.

Het nieuwe platform stelt DeFi-investeerders in staat om zelfverzekerde investeringsbeslissingen te nemen, door hun volledige DeFi-transactieportfolio on-chain-geschiedenis te volgen.

  • Save

Dit is een van de eerste data-integraties van derden voor Nansen, dat in het verleden voornamelijk vertrouwde op interne blockchain-gegevens. Het zal gebruikers een dynamische ervaring bieden die verder gaat dan due diligence op het gebied van gegevens, door een ontdekkingselement toe te voegen dat beleggers een meer holistisch beeld geeft van hun bezit en toegang geeft tot nieuwe investeringsmogelijkheden.

John Calabrese, Head of Product bij Nansen merkte op:

We hebben langetermijndoelen om van Nansen een one-stop-shop voor on-chain data te maken. We zijn erg verheugd dat we APY.vision met succes hebben geïntegreerd en hebben toegevoegd aan onze groeiende lijst van Web3-investeringen, omdat we geloven dat dit ons in staat zal stellen een nieuwe groeifase in te luiden voor zowel het platform als het ecosysteem als geheel.

APY data is erg toegankelijk op het startscherm van Nansen

Copy link to section

De eerste integratie toont APY-gegevens op het startscherm “Nansen Hot Contracts”, waardoor gebruikers de status van de beloningen voor liquiditeitsmining kunnen beoordelen en niet alleen de populariteit van opkomende contracten onder Smart Money kunnen beoordelen.

In het begin zal deze functionaliteit alleen beschikbaar zijn op het Ethereum Mainnet. In de toekomst zal het verhuizen naar Fantom, Polygon, Avalanche en andere ondersteunde chains.

Sorteren op Yield and Paradise wordt mogelijk

Copy link to section

Nansen plant de komende maanden aanvullende integraties en mijlpalen, waaronder een speciale “DeFi Paradise”-sectie om gebruikers te helpen de beste opbrengsten te vinden en opties voor klanten om te “sorteren op opbrengst” binnen de Token God Mod. Nieuwe data zal volledige portfolio-tracking en verbeterde wallet-profilering mogelijk maken. Hierdoor is het ook mogelijk om stortingen en inkomsten te volgen.

  • Save
  • Save