Niftables lanceert een alles-in-één NFT platform voor merken en creators

Door:
op May 16, 2022
Listen
  • Het nieuwe NFT-platform van Niftables wordt ondersteund door metamarket.
  • Gebruikers kunnen white-label NFT-platforms aanpassen met behulp van geavanceerde technologie.
  • Niftables is van plan om te integreren met Opensea en Rarible.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Niftables, een NFT-platform dat wereldwijde merken en content creators een unieke kans geeft om op maat gemaakte white label NFT-platforms te creëren, is gelanceerd.

Volgens een persbericht gedeeld met Invezz, zal het nieuwe product van Niftables werken via zijn metamarket-technologie en een ‘one-stop-shop’ bieden voor merken en makers die toegang willen tot het NFT-ecosysteem.

Het ontwerp van metamarket is zo gebouwd, dat het barrières weg zal nemen die het waarschijnlijk moeilijk maken voor beginnende creators.

Een ‘one-stop-shop’ voor NFT’s

Met behulp van de nieuwe functie kunnen klanten van Niftables gemakkelijk hun NFT’s maken, minten en distribueren, gebruikmakend van geavanceerde tools en technologie voor naadloze integratie op NFT-marktplaatsen.

Metamarket ondersteunt Virtual Reality (VR) of Augmented Reality (AR) 3D-galerijen en fiat-betalingssystemen. Gebruikers kunnen ook een ingebouwde bewaaroplossing gebruiken, waarbij NFT-distributie mogelijk is via processen zoals geautomatiseerde abonnementsdiensten, veilingen, NFT-drops, packs en instant-buys.

Maar hoewel metamarket belooft al deze voordelen te bieden, zal het geen ‘one-size-fits-all’ product zijn.

In een reactie hierop zei mede-oprichter Jordan Aitali van Niftables:

Een one-stop-shop betekent niet one-size-fits-all. Daarom is Niftables gebouwd om makers en merken hun white-label NFT platforms vanaf het begin volledig aan te passen. We zorgen ervoor dat het NFT-platform van elke maker in lijn is met hun branding en algemene visie.

Integratie met Opensea onderdeel van toekomstplannen

Niftables zal binnenkort zijn NFT-platform opvolgen met een cross-chain, fiat-ready marktplaats, die gasvrije transacties aanbiedt. Dit betekent dat gebruikers niet hoeven te betalen bij het kopen, verhandelen, ruilen of inwisselen van NFT’s of beloningen op het platform. Hetzelfde geldt wanneer de transacties worden voltooid op het op maat gemaakte whitelabel platform.

Wat nog belangrijker is voor gebruikers, is dat Niftables binnenkort zal worden geïntegreerd met de beste NFT-marktplaatsen OpenSea en Rarible. Dit zal makers helpen profiteren van secundaire verkopen van hun NFT’s op deze populaire marktplaatsen.

Toekomstplannen omvatten ook de lancering van $NFT, een token voor het Niftables ecosysteem. De voorraad van het token wordt beperkt tot 500.000.000, met 6.900.000 gereserveerd voor ontgrendeling dit kwartaal.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.