Op Polygon gebaseerde Elite Token lanceert blockchain telco met Elimobile

Door:
op May 16, 2022
Listen
  • Elite Token creëert een ecosysteem dat de mobiele industrie, influencers en NFT's verenigt
  • Elimobile is de eerste telco die gebruik maakt van crypto
  • Concurrerende prijzen en een scala aan vooruitstrevende mobiele diensten

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Elite Token is een cryptosysteem op de Polygon ( MATIC/USD ) blockchain, dat een ecosysteem creëert dat de mobiele industrie, influencers en NFT’s verenigt. Het bedrijf kondigde een samenwerking aan met Elimobile om zijn allereerste telco te lanceren die gebruikmaakt van blockchain en tokenization, vernam Invezz van een persbericht.

De kracht van het hele ecosysteem ontgrendelen

De telco van Elimobile, gelanceerd in Italië, zal de $ELITE-token gebruiken, die de sleutel vertegenwoordigt tot het ontgrendelen van de kracht van het gehele ecosysteem. Mario Colabufo, CEO en oprichter van Elite Token en CEO van Elimobile SPA zei:

Elimobile is de eerste telco die het gebruik van crypto-tokens en door beroemdheden gemaakte NFT’s voor betaling mogelijk maakt. Dit markeert een ongekende, baanbrekende ontwikkeling in de Europese telecommunicatie.

Naast concurrerende prijzen en een scala aan vooruitstrevende mobiele diensten gericht op toegankelijke deals voor internettoegang om Web3 en de metaverse mogelijk te maken, vallen twee producten op in het telco project: het Elisium Platform en de NFT Marketplace.

Gianluca Vacchi, beursmiljardair, DJ, ondernemer en oprichter van Elite Token en Elimobile SPA zei:

Het enorme potentieel voor het gebruik van blockchain technologie in de telco-ruimte is vanzelfsprekend. Onze tokens zullen een heel ecosysteem van voortdurend evoluerende inhoud, creativiteit en exclusieve sociale interactie mogelijk maken.

Exclusieve, originele inhoud gemaakt door beroemdheden

Het Elisium Platform doelt op influencers en zal exclusieve digitale inhoud brengen die is gemaakt door een breed scala aan Italiaanse beroemdheden, waaronder entertainment en educatief materiaal.

Onderwerpen variëren van een voetbalacademie onder leiding van topsporter Alessandro Del Piero, seksuele voorlichtingscursussen met Veronica Ruggeri, exclusieve videorecepten gemaakt door Carlo Cracco en inzichten van de Italiaanse tech goeroe Andrea Galeazzi.

Enorme praktische waarde

De educatieve inhoud heeft een praktische waarde, zoals: trainingen in vreemde talen, cursussen over Microsoft Excel, hoe TikTok te gebruiken voor sociale media en gitaar leren spelen. Een reeks producten breidt de diensten uit, waaronder concierge en toeristische diensten die de beste ervaringen in de woonplaats van de gebruiker aanbevelen, en tv in Netflix stijl.

Gebruikers krijgen ook de kans om beroemdheden, influencers en makers live te ontmoeten en op verschillende manieren tijd met hen door te brengen – van een voetbalwedstrijd met Del Piero tot koken met sterrenchef Cracco.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.